Performancing Metrics

Celostni Hipnoterapevt, trener spiritualne tehnologije- Grega Gregorec - Slohipnoterapija

Celostni terapevtski pristop

hipnoza, samohipnoza, PEAT in DP4, kvantna transmisija, bioterapija, meditacije, slikanje avre, tečaji osebnega razvoja in samopomoči

O terapevtu/svetovalcu - Grega Gregorec


Rojen je leta 1970, v Ljubljani. Od leta 1991 (udeležbe na prvem Intenzivu Razsvetljenja) se intenzivno in poglobljeno ukvarja z različnimi metodami samorazvoja in samopomoči, ter različnimi oblikami meditacij. Njegov način dela je celosten in integralen, v svojem delu združuje modrost in intuicijo vzhodnega pogleda na svet, ki jo učinkovito združuje z razumom in intelektom zahoda. Na svoji poti je bil v stiku z različnimi učitelji in učenji, katere celostno vključuje v svoje terapevtsko delo. Vodi tudi različne delavnice in seminarje samorazvoja in samopomoči. Poučuje tudi različne oblike meditacij, individualno ali skupinsko. Svoje znanje nenehno dopolnjuje in nadgrajuje, tako doma, kot v tujini. Med vsem tem časom je opravil številna izobraževanja s področja osebnostne rasti, samorazvoja in različnih terapevtskih metod, naj jih samo nekaj naštejemo:

hipnoza-hipnoterapija-grega-gregorec

1994 - voditelj Gnostičnega Intenziva

1995 - mojster Intenziva Razsvetljenja

1996 - izobraževanje za procesorja Aspektike

1996-1997 - mednarodno izobraževanje za bioterapevta s pridobljenim certifikatom (Bios Salus)

1997 - mojster Integralnega Ekskaliburja- mentorstvo Živorad Mihajlović Slavinski (sistem samorazvoja in kreiranja željene realnosti)

1999-2001 - Šola Astrologije in Tarota- mentorstvo Viktor Gerkman

2000 - izobraževanje za procesorja PEAT-a

2003 - izobraževanje za praktika Mementa (sistem regresije)

2007 - opravil šolanje za hipnoterapevta v okviru ameriške šole hipnoze (Omnia Hypnosis Center), član NGH

2010 - validirani (certificirani) Trener različnih sistemov Spiritualne Tehnologije, energetske psihologije in alternativne psihoterapije - mentorstvo Živorad Mihajlović Slavinski (PEAT, DP2, DP4, Sunjata, Unification proces- proces spojitve, Integracija sence, Holographic Life Repair, Lokomocijska terapija, spiritualna alkimija- delo s simboli, Intentional Healing...)

1995-2013 - integralni zen psihoterapevtski proces kombiniran z učenjem Advaite Vedante (Ramana Maharshi, Nisargadatta, Robert Adams, Mooji, Papaji...)

2013 - avtor in izvajalec Kvantne Transmisije


Grega Gregorec opravlja različno terapevtsko delo in vodi delavnice in seminarje samorazvoja in samopomoči, individualno ali skupinsko, osebno ali preko Skypa.


Intervju na portalu Planetaura-slikanje
Grega Gregorec - slika aure/avre (slikano z Aura Video Station 7 PRO )


bioterapevt-grega-gregorec
Grega Gregorec - avra roke (slikano s Kirlianovo kamero na šolanju za bioterapevte leta 1996- Bios Salus)