Performancing Metrics

Individualna kvantna transmisija - Slohipnoterapija

Celostni terapevtski pristop

hipnoza, samohipnoza, PEAT in DP4, kvantna transmisija, bioterapija, meditacije, slikanje avre, tečaji osebnega razvoja in samopomoči

Individualna kvantna Transmisija


kvantna-transmisija

Individualna kvantna transmisija je energijski prenos, ki pomaga pri dvigu zavesti in aktiviranju samozdravilnih sposobnosti v najširšem pomenu. V procesu se korigirajo napačni energetski vzorci na najglobljih podzavestnih ravneh. V svojem delovanju gre do samega jedra – brezčasne enosti. Pelje nas ven iz vseh identifikacij in vseh dvojnosti, do našega izvora, našega sebstva. To sebstvo je brezpogojni mir, brezpogojna sreča in ljubezen, ko smo eno z izvorom.Transmisija se istočasno odvija na fizični, čustveni, mentalni, psihološki in duhovni ravni. Energija deluje tam, kjer je najpotrebnejša. Energijski prenos je tako popolnoma usklajen s potrebami posameznika, tako da vsak dobi to, kar v danem trenutku za svoj razvoj najbolj potrebuje..

Kvantna Transmisija je celostni in integralen pristop za sodobnega posameznika, saj so v njej združene učinkovite metode in pristopi, ki so nadgrajeni na učinkovit način. Prednost individualne transmisije pred skupinsko transmisijo je v temu, da je samo delovanje popolnoma osredotočeno samo na posameznika, ki sodeluje v samem procesu. Na ta način pride do hitrejšega in močnejšega "praznenja" nakopičenih mentalnih vtisov, čustvenih blokad in telesnih senzacij. To pripomore k popolni regeneraciji telesa in uma, kar posameznika vodi v harmonijo, mir in srečo.

Nekateri si želijo zdravja, drug notranjega miru, tretji si želijo poglobiti svoja meditativna stanja. Vsak cilj, ki ga imate je za transmisijo legitimen. Športnikom omogoča doseganje miru in stika s seboj, popolno koncentracijo in osredotočenost.

Kvantna transmisija je živ in integralen energetski prenos, ki se prilagodi posamezniku/posameznici in njegovim/njenim potrebam.

Vse, kar doživljate med transmisijo je tu, da vam pomaga biti bolj zavesten, bolj "resničen". Veliko različnih vtisov in različnih občutkov je "pokopanih", energetsko delo jih lahko dvigne na bolj zavestni nivo, da se z njimi lažje soočate. Pri transmisjiji ni najpomembneje kaj doživljate ali kaj se vam dogaja, temveč zavedanje delovanja našega reaktivnega uma in odmik od njega...počivanje v svojem sebstvu, samem sebi...v svoji biti...in stabilizacija tega občutka.


Kako poteka individualna kvantna Transmisija ?

Transmisija poteka v živo ali na daljavo (stvar dogovora). Običajno se Transmisija izvaja 4 dni zapored ob dogovorjeni (vsak dan enaki) uri. Posamezna transmisija traja 15 minut. Vse, kar je potrebno storiti je, da greste v ležeč ali sedeč položaj, zaprete oči in opazujete samo dogajanje. Ničesar vam ni potrebno spreminjati ali popravljati med samo transmisijo. Opazujete lahko tok misli, občutkov in telesnih senzacij. Po koncu transmisije večina občuti globok mir in sproščenost, zato lahko v tem stanju ostanete še nekaj časa po transmisiji in malo "poležite" ali "posedite".Kvantna Transmisija učinkovito pomaga pri:


Kdo izvaja kvantno Transmisijo ?

Kvantno Transmisijo vodi in izvaja Grega Gregorec, ki je tudi avtor same metode. Kvantna transmisija je nastala kot preblisk in uvid v strukturo vesolja in delovanja zavesti. Transmisija kot sama metoda ni učenje kako kaj dobro narediti ali zdraviti, temveč gre v svojem delovanju do samega jedra, bistva, ki ga nobena metoda ali učenje kot tako, na nek način ne more zajeti. Transmisija gre onkraj našega pogojenega uma, naših pogojenih predstav in identifikacij in pelje človeka v brezčasje, enost. Pelje nas onkraj vseh dvojnosti do svojega izvora, svojega sebstva.


Več o izkušnjah udeležencev kvantne transmisije si lahko preberete tukajVsako zdravljenje ja samozdravljenje. Kvantna Transmisija omogoča telesu in umu, da pride v energetsko ravnovesje. Ko je ravnovesje vzpostavljeno se prebudi sposobnost telesa- samoregulacija- da samega sebe zdravi. Transmisija ne daje nobenih zagotovil ali garancij o rezultatih delovanja.

Kljub temu, da se je kvantna transmisija v praksi pokazala za zelo uspešno v aktiviranju samozdravilnih sposobnosti in zdravljenju, ter širjenju zavesti, kvantna transmisija ni zamenjava za strokovno medicinsko pomoč, diagnozo ali kakšno drugo obliko terapije.