Celostni terapevtski pristop

☀hipnoza, samohipnoza, PEAT in DP4, kvantna transmisija, rebirthing, meditacije, tarot in astrologija, delavnice in seminarji, terapije preko Skypa ☀Rebirthing- dih življenja- 8.8.2020☀

REBIRTHING- dih življenja- 8.8.2020 v Ljubljani

Svet, ki ga doživljamo okoli sebe je ogledalo naših misli in projekcij. Rebirthing nam pomaga, da se prebudimo in ozavestimo svoje življenje.

Rebirhing je tehnika povezanega dihanja s katerim se osvobajamo (ne)poznanih blokad, stresa, travm in neprijetnih dogodkov, ki so v nas pustili energetski, mentalni  in čustveni odtis. Ko se taki dogodki »predihajo«, se osvobodimo čustvenega in mentalnega naboja, ki nas je pred tem obremenjeval.

Večina naših omejujočih misli izhaja iz prenatalnega obdobja, vključno z osebnimi zakoni na podlagi katerih delujemo nezavedno in kompulzivno. 

Rebirthing omogoča globoko raziskovanje sebe in svoje notranjosti. Omogoča višja stanja zavesti in prisotnosti. Dvigne nivo življenjske energije in vodi do regeneracije na vseh nivojih.

Osnova tehnike je zavestno povezano dihanje. Dihu povrne njegovo prvobitno moč, ki človeka poveže z življenjsko energijo, ki je večinoma neprebujena in neizkoriščena. Vsako srečanje z rebirthingom je edinstvena izkušnja. Vsak udeleženec ima svojo izkušnjo in doživetje, ki se pri vsakomur razlikuje.

Večina ljudi pri dihanju ne uporablja celega potenciala, ki nam ga dihanje lahko ponudi. Z rebirthingom se dihanje sprosti in osvobodi, tako, da pridobite zmožnost zavestnega dihanja z resnično polno kapaciteto. Tako dihanje prinese v telo veliko količino kisika, kar sproža globoko regeneracijo na vseh nivojih.

Rebirthing ni primeren za posameznike z epileptičnimi napadi, hujšimi srčnimi problemi in osebami, ki uživajo različne vrste drog.

 

Kako nam rebirthing pomaga:

 

Datum in čas skupinskega rebirthingasobota 8.8.2020 od 10.00 do 12.30 ure v Ljubljani (Zavod Gnozen, Kersnikova 5a)

Priporočljiva so udobna oblačila. Vsaj 2 uri pred začetkom rebirthinga se vzdržite obilnejšega prehranjevanja.

Voditelj: Grega Gregorec

Več o rebirthingu TUKAJ


Cena: 30 evrov

Število udeležencev je omejeno.

Vse informacije in prijave na tel: 051/783-072 ali na e-pošto:

grega.gregorec@gmail.com

 Možna je tudi organizacija različnih delavnic in seminarjev v vašem kraju.
Kraj in čas sta tako prilagojena potrebam in željam skupine.

Če vam individualni način dela bolj ustreza se lahko dogovorimo tudi za individualno učenje posameznih metod. Na ta način se učenje še bolj prilagodi vašim željam in potrebam.

Za vsa vprašanja in informacije nas lahko kontaktirate.