Celostni terapevtski pristop

☀hipnoza, samohipnoza, PEAT in DP4, kvantna transmisija, rebirthing, meditacije, astrologija in tarot, delavnice in seminarji, online terapije preko Skypa ☀ Meditacijski retreat na Pohorju- 7.8. do 11.8.2024 ☀

SAMOHIPNOZA- delavnica samopomoči in uresničevanja ciljev

- nedelja 28.7.2024 od 10.00 do 16.00 v Ljubljani -

Samohipnoza vam daje ključe do vaše podzavesti, ki upravlja s telesnimi funkcijami, kot tudi čustvenimi reakcijami in mentalnimi vzorci. V globoko sproščenem alfa stanju zavesti, ki ga dosežemo v avto-hipnozi, je naš um dovzeten za pozitivne sugestije in preoblikovanje nezaželenih vedenjskih vzorcev.

Samohipnoza je izjemno učinkovit način samopomoči, samorazvoja in samouresničitve.
 

PODROČJA KJER VAM SAMO-HIPNOZA POMAGA:

*lajšanje in odprava stresa* *pridobitev notranjega miru* *pomoč pri preseganju različnih negativnih čustvenih stanj**izboljšanje samozavesti in samopodobe* *pomoč pri odpravi različnih strahov* *trema pred javnimi nastopi* *prenehanje kajenja in ostalih odvisnosti**hujšanje**lajšanje in odprava glavobolov**pospešeno učenje in izboljšanje koncentracije* *izboljšanje športnih dosežkov* *dvig energetskega potenciala* *osebnostna rast in pozitivna osebnostna sprememba* *pomaga vam najti pot do sebe in svoje sreče

INTEGRALNI SISTEM TERAPEVTSKE HIPNOZE poleg klasičnih tehnik, ki so lastne hipnozi, uporablja tudi sodobne pristope in metode energijske psihologije, ki učinkovito izboljšajo in pospešijo rezultate, predvsem pri odpravljanju težjih travmatskih izkušenj. S to metodo so rezultati takojšnji, spremembe pa vidne in trajne.

Samohipnoza je najbolj enostaven, naraven in direkten način komuniciranja z našo podzavestjo. Z vajo postane ta dostop vse lažji, in zavestno vplivanje vse bolj ućinkovito.
V procesu samohipnoze se povežemo z globino naše podzavesti, ki je naše Sebstvo. Prav zato se v tem stanju zavesti dogajajo globoki transformativni in zdravilni procesi, na različnih nivojih.

Postanite sami svoj terapevt in uresničite svoje cilje, s tempom, ki odgovarja samo vam. Naj postane pretiran stres, notranja napetost, neprimerne čustvene reakcije, slaba samopodoba in ostale neprijetnosti, ki jih doživljate samo spomin na pretekle čase. Naučite se te čudovite metode in postanite "sam svoj terapevt", ter se pridružite mnogim, ki že uspešno izvajajo samohipnozo.

Za udeležbo na delavnici ni potrebno nobeno predznanje ali izkušnje!


SAMOHIPNOZA- mojstrstvo podzavesti- delavnica samopomoči in uresničevanja ciljev

Voditelj: Grega Gregorec

Datum in čas delavnice: nedelja 28.7.2024 v Ljubljani od 10.00 do 16.00 ali individualno po dogovoru

Cena delavnice samohipnoze: 100 evrov

Če se prijavita 2 osebi skupaj je cena delavnice 90 evrov za vsako prijavljeno osebo.

Vse informacije in prijave na 051/783-072

ali preko e-pošte: grega.gregorec@gmail.com

Ostale informacije o delavnici Tukaj

 Možna je tudi organizacija različnih delavnic in seminarjev v vašem kraju.
Kraj in čas sta tako prilagojena potrebam in željam skupine.

Če vam individualni način dela bolj ustreza se lahko dogovorimo tudi za individualno učenje posameznih metod. Na ta način se učenje še bolj prilagodi vašim željam in potrebam.

Za vsa vprašanja in informacije nas lahko kontaktirate.