Celostni terapevtski pristop

☀hipnoza, samohipnoza, PEAT in DP4, kvantna transmisija, rebirthing, meditacije, astrologija in tarot, delavnice in seminarji, online terapije preko Skypa ☀ Meditacijski retreat na Pohorju- 7.8. do 11.8.2024 ☀

Seminar SUNJATE- pot razsvetljenja

- nedelja 28.7.2024 od 10.00 do 14.00 v Ljubljani -

Enodnevni seminar Sunjate ali Božanske praznine bo popeljal vašo zavest v nove, do sedaj neslutene dimenzije.

Seminar Sunjate je zgoščen niz 63 vaj, od enostavnih do bolj zahtevnih, ki služijo kot vodič za izkušnjo Sunjate ali prazne zavesti. Sunjata vam bo odkrila vizijo realnosti izven vašega dosedanjega "Jaza" in vam odkrila neskončne prostore vaše resnične narave, povezane v enost z drugimi človeškimi bitji, življenjem in Univerzumom. Vse te izkušnje se bodo stopile v eno. Sunjata je beseda/pojem, ki prihaja iz budizma in zena in pomeni "praznino". Seminar Sunjate je primeren za vsakogar, ki si želi izkusiti nekaj novega. 

Ta praznina ni dolgočasna, mrtva, monotona ali odsotnost nečesa, temveč je totalna, popolna, vseobsegajoča zavest. Je izvir vseh mogočih preteklih, sedanjih in prihodnjih manifestacij. Iz nje izvira naš Resnični Jaz, ki ni pogojen z ničemer in je izvor vsega, kar je bilo, je in bo. Ko se v praznini izgubijo naše individualne razlike, smo najbolj to, kar v resnici smo. Sunjato je nemogoče pravilno opisati, ker je nedeljiva, vseprisotna in si jo vsak predstavlja drugače. Edino, kar velja je lastna izkušnja. Praznina je temelj vsega kar obstaja, je nedoločna, vseprisotna, neslišna, večna...                                                                                                                                                                                               

 

 

 

 

 

 

 

Učitelji večine predhodno obstoječih sistemov so govorili, da se mora človek boriti za dosego višje zavesti in da je samo od Milosti učitelja odvisno ali jo bomo doživeli ali ne. Sedaj imamo možnost, da s pomočjo seminarja Sunjate dosežemo stanje vseprisotnosti in čiste Zavesti. Stanja, v katerim ni ne subjekta, ne objekta, vse, kar ostane je jasna in čista zavest Sunjate, božanske praznine.  Mi se sedaj nahajamo v času pospešene duhovne evolucije, v kateri je možno doseči kvantni skok v nove univerzume zavesti. 

Na seminarju Sunjate se doživlja Razsvetljenje na višjem nivoju od Direktnih Izkušenj na Intenzivih Gnoze, ker je celostno. Vodeni iz vaje v vajo, kot po stopnicah, ki peljejo navzgor, boste v enem trenutku stopili v Direktno Izkušnjo Resnice, izkušnjo Absolutne Praznine s polnim zavedanjem, da ni potrebno trkati, kajti vrata Resnice so ves čas bila že odprta. Na koncu seminarja Sunjate imajo udeleženci močno in neposredno doživetje, da je Sunjata ali Božanska Praznina večna in brezmejna vsebina vsega obstoječega. V različnih duhovnih sistemih se za njo uporabljajo različna imena: Brahma, Statik, Čista zavest, Tao, Resnica, Enost, Ain Sof Our, Izvor Vsega, Sveti Gral, Vseprisotnost, v kvantni mehaniki je to Kvantni vakuum. David Bohm, poznani fizik ga imenuje Implicitni Red. Izkušnja Sunjate bo mehka, globoka, veliko širša in na globljem nivoju, kot jih lahko doživite v drugih sistemih duhovnega razvoja.

Sunjata je nepojemljiva izkušnja! Po njej ne boste mogli več reči "Jaz sem Jaz" in da ima to isti pomen kot prej, dobili boste izkušnjo globoke povezanosti z drugimi človeškimi bitji, prepričali se boste, da je vaš Jaz samo zgoščena praznina in da je Božanska Praznina Univerzuma samo vaš razredčeni Jaz.

 

Dosegli boste enako stanje kot ga je dosegel šesti patriarh zena Hui Neng, ko je napisal svoje znamenite stavke: 

 

"Drevo spoznanja ni nobeno drevo,

niti je naš duh omara z ogledali,

na čemu se naj le nabira prah,

če pa je vse kar obstaja od samega začetka popolna in Absolutna Praznina." 

 

Doživitev spoznanja vaše prave narave, ki vam jo Seminar Sunjate nudi, je lahko eden od novih, prelomnih korakov v vaši duhovni evoluciji.

Seminar Sunjate omogoča udeležencem uvid, da so izkušnje, ki jih doživijo na seminarju Sunjate v samo nekaj urah podobne izkušnjam, ki jih omogočajo tradicionalni duhovni sistemi kot so Joga, Vedanta, Zen, ali podobni, čeprav niso trajni. To stanje zavesti bo lahko trajalo nekaj minut, nekaj ur ali nekaj dni. Posledice, ki jih ima seminar Sunjate na udeležence so dolgoročni. Udeleženci lahko v mnogočem spremenijo pogled na svet, kar jih lahko osvobodi pogojenega razumevanja in iluzij materialnega sveta, ločenosti in omejitev in predstavlja potencialno osnovo za drugačne individualne in socialne aktivnosti. To stanje vam bo pomagalo odpreti vizijo resnične realnosti in vam omogočilo, da boste Praznino operativno uporabljali v vaših Duhovnih procesih in tudi v vsakodnevnem življenju. 

 
Na Seminarju Sunjate se boste naučili praktično formulo Sunjate za odstranjevanje čustvenih problemov in nezaželjenih stanj. Ta formula je hitrejša od vseh trenutno poznanih, saj  nezaželjena stanja prenehajo že po nekaj sekundah. Na ta načiin si boste lahko s formulo učinkovito pomagali v življenjskih situacijah in učinek bo trenuten. 
 

Za udeležbo na seminarju niso potrebne nobene izkušnje, vsekakor pa imajo nekateri udeleženci lahko večje koristi. Posamezniki, ki so že imeli izkušnjo Praznine iz Sunjate ali ostalih sistemov ali metod, lahko na seminarju Sunjate še obnovijo, poglobijo in stabilizirajo to dragoceno izkušnjo.

 

Še nekaj izjav udeležencev Sunjate:

"Mnogo let sem si želel Razsvetljenja preko dela s koani. Imel sem jih več na Intenzivih Gnoze. Manjkalo pa mi je stanje čiste zavesti, ki bi jih vse združilo. Na Sunjati sem to doživel kot postopni proces v katerem se osebnost počasi umika z mojega Sebstva, dovoljujoč mojemu brezmejnemu Jazu, da se izrazi in osvetli mojo osebnost skozi začasni inštrument. Če uporabim primerjavo kot, da bi združil vse najboljše od največjih modrecev in učenja kvantne fizike : Ramana Maharshi, Nisgaradatta Maharaj....Neverjetna izkušnja(Vlado N., Maribor)

"Sunjata me je ponesla v globine bitja, ki ga je težko opisati. Prihaja mi kot "popoln mir", "širina in svoboda duše", "brezmejna ljubezen". Ko moj um odneha od začetne borbe in odpora, prehajam v stanje blaženosti, s katere se je težko vrniti...Če hočem to opisati z besedami...ne morem...vse je tako naravno in enostavno...ničesar ne vem, a vem vse...veliki občutek ljubezni in miru...tišina..." (Marjana B., Cerknica)

"Prvič sem bila na Sunjati. Malo je bila radovednost, malo želja po spoznanju. Težko govorim o vsemu temu...danes po sedmih dneh ta občutek še traja...občutek globoke povezanosti z vsemi bitji okoli mene, globoka povezanost s sabo, imam občutek, da sem cel svet...vse je v meni...globok mir in tišina me še zmeraj spremljajo...do kdaj se sprašujem? Formula, ki smo se jo naučili na seminarju Sunjate je učinkovita, uporabljam jo vsakodnevno, na ulici, v službi, Če se karkoli pojavi...izvedem formulo, ki smo se je naučili in delujem. Neverjetno, toplo priporočam. Hvala." (Maja N., Ljubljana)

 

Še izjava/mnenje/ osebe s foruma:

"Sunjata je dejansko božanska in je vredna svojega denarja. Vsaj meni je. Na seminarju sem dobila veliko odgovorov, ki sem jih iskala že prej v svojem življenju. Nihče me do sedaj ni znal popeljati do stanja, ki sem ga doživela na Sunjati. Sama sem doživljala taka stanja že mnogo prej (spontano), pa si jih nisem znala razložiti. Ko čutiš, da si povsod in da je vse kar obstaja v tebi. Čutiš vse, kar obstaja naenkrat in v tebi je popolni mir. Dobila sem odgovor na to, kako stvari funkcionirajo, vse stvari na tem svetu. Ampak to je moja izkušnja, moja individualna izkušnja. Na Sunjati sem dobila vaje, ki jih delam kadarkoli utegnem in tako se vedno spomnim, kje sem pravzaprav doma in da tam kjer sem doma ni nobenih težav in problemov in bolezni, bolečine (tam vse izgine in je božansko prazno - stanje Sunjate). To sem dobila jaz in to še vedno imam. To je moja izkušnja, ne vem kakšno izkušnjo imajo drugi. Hočem reči, da sem jaz jaz. Pa še nekaj, kar je zelo pomembno, če vaj ne delaš in jih takoj po seminarju ne ponavljaš, izgubiš vse. Potem gre le za enkratno izkušnjo, ki se ne ponovi. Samo delati je potrebno.

 

 

Vse je samo praznina, vsaka oblika je samo zgoščena praznina.

 Albert Einstein

 

Praznina je osnovni gradnik univerzuma.

John Wheeler

 

Univerzum je povezana celota.

David Bohm

 

Buddha je v  t.i. Srčnih sutrah zapisal: »Oblika ni ničesar drugega kot PRAZNINA in le ta ni različna od oblike.«

 

Seminar Sunjate se bo odvijal v nedeljo 28.7.2024 v Ljubljani od 10:00 do 14:00.

Vodja seminarja: Grega Gregorec, trener sistemov duhovne tehnologije

Cena seminarja: 60 evrov, ob prijavi 2 oseb je cena 50 evrov na osebo

Za vse informacije sem vam na voljo na tel: 051/783-072.

Prijave sprejemam preko e-pošte: grega.gregorec@gmail.com

 

 


Možna je tudi organizacija različnih delavnic in seminarjev v vašem kraju.
Kraj in čas sta tako prilagojena potrebam in željam skupine.

Če vam individualni način dela bolj ustreza se lahko dogovorimo tudi za individualno učenje posameznih metod. Na ta način se učenje še bolj prilagodi vašim željam in potrebam.

Za vsa vprašanja in informacije nas lahko kontaktirate.