Celostni terapevtski pristop

☀hipnoza, samohipnoza, PEAT in DP4, kvantna transmisija, rebirthing, meditacije, astrologija in tarot, delavnice in seminarji, online terapije preko Skypa ☀ Meditacijski retreat na Pohorju- 7.8. do 11.8.2024 ☀

Tarot- izkustvena-integrativna-delavnica

- sobota 21.9.2024 od 10.00 do 15.00 v Ljubljani -

Izkustvena integrativna delavnica o tarotu je namenjena odkrivanju in odstiranju naše osebnosti, globljih plasti uma, nezavednega in stika z višjim delom nas, t.i. nadjaz, duša, višji jaz... Pomaga nam priti v stik z globino našega bitja in nam odstre našo pojavnost in smisel, sooči nas s temeljno naravo bivanja in sveta v katerem živimo. Pripravi nas na vse mogoče izkušnje in izzive s katerimi se soočamo v življenju.

 

Tarot delavnica

 

Osnova delavnice je intutivno vodeno potovanje skozi celotno veliko arkano tarota. Velika arkana prikazuje temeljne arhretipske simbole preko katerih potujemo skozi življenje, obenem pa predstavlja mavrico vseh mogočih izkušenj, ki jih lahko ima človek od rojstva in do smrti. Starodavni mojstri, ki so jih oblikovali, so potrebovali orodje za razlago arhetipov človeštva, njihovega duhovnega in zemeljsko praktičnega pomena. Postavitev teh simbolov v vizualno obliko ima dodatno prednost, saj kristalizira duhovne vpoglede in jih prevaja v instrument, ki ga ljudje lahko lažje razumejo in živijo.

Vsakemu udeležencu se izračunata dve osebni karti velike arkane in tri karte male arkane, preko katerih se izraža in manifestira delovanja posameznika. Vse življenje je v veliki meri obarvano s tematiko in sporočilom teh kart. Na delavnici damo tem kartam več pozornosti in jih dodatno razjasnimo, kar nam pomaga, da delujemo bolj zavestno in svobodno v vsakodnevnem življenju.

Ključi do razumevanja tarota je v gledanju na njegove karte kot na arhetipske simbole. 

Delavnica od nas zahteva pozornost in dober namen. Priporočeno je, da pridete na delavnico spočiti. Ker smo v stiku z arhetipskimi simboli in pomeni, ki vplivajo na nas, se običajno sprožijo določeni procesi v naši zavesti in telesu. Ti procesi razgrajujejo odvečne obrambne mehanizme osebnosti in nas na naraven in varen način soočajo z našo temeljno naravo, ki je nepogojena in neosebna.

 

Delavnica ima globok transformativen učinek na polje našega razumevanja in delovanja v vsakodnevnem življenju, tako na nivoju osebnosti in na nivoju zavesti.

 

Delavnica je namenjena vsem, ki želite dodobra spoznati in raziskati svoje življenje na različnih področjih (osebnosti in duhovni razvoj, partnerstvo, zdravje, smisel življenja, cilj in potenciali, odnosi, starševstvo...ali pa samo kot gola radovednost raziskovanja sebe).

Na delavnico lahko prinesete svoje tarot karte, lahko si jih sposodite za ta namen ali kupite nove neposredno na delavnici. Vsekakor priporočam, da ima vsak svoje karte, ki jih kasneje lahko samostojno uporablja. Priporočam tudi, da so karte nekoliko večjega formata zaradi lažjega osredotočenja in meditacije na posamezno karto.

Delavnice se lahko udeleži vsakdo, ne glede na to ali tarot že uporablja ali ne.


Kaj dobim z delavnico:

-boljše razumevanje samega sebe in svojih potencialov

-predelava neprijetnih vsebin (čustva, misli, telesni občutki, slike)

-dopuščanje sebi biti avtentičen/a

-sprejetje samega sebe v svoji edinstvenosti

-priprava na izzive, ki so pred nami

-globlji uvid v svoje življenje

-odpuščanje in oproščanje- kjer je le to potrebno

-spoznavanje modrosti tarota

-koristno znanje, ki ga lahko uporabim kasneje doma...

 

Datum in čas delavnice: sobota 21.9.2024 od 10.00 do 15.00 v Ljubljani ali individualno po dogovoru 

Delavnica poteka v skupinski obliki do največ 4 osebe ali v individualni obliki po dogovoru za tiste, ki jim tak način dela bolj ustreza.

Delavnica je intenzivne oblike in traja 5 ur, vmes je en kratek odmor.

Cena: 100 €

 

Vse informacije in prijave na tel: 051/783-072

ali na e-pošto:

grega.gregorec@gmail.com

 

Tarot delavnica

 Možna je tudi organizacija različnih delavnic in seminarjev v vašem kraju.
Kraj in čas sta tako prilagojena potrebam in željam skupine.

Če vam individualni način dela bolj ustreza se lahko dogovorimo tudi za individualno učenje posameznih metod. Na ta način se učenje še bolj prilagodi vašim željam in potrebam.

Za vsa vprašanja in informacije nas lahko kontaktirate.