Celostni terapevtski pristop

☀hipnoza, samohipnoza, PEAT in DP4, kvantna transmisija, rebirthing, meditacije, astrologija in tarot, delavnice in seminarji, online terapije preko Skypa ☀ Rebirthing-dih življenja-nedelja 3.3.2024 ☀


Slikanje avre- različni paketi in možnostiaura slikanje cena ljubljana


PAKET "OSNOVNI"

Vsebuje sliko vaše avre in individualno razlago barve avre, osnovne podatke o avri z analizo na 10 straneh (moč in velikost avre, pregled čaker in energijska prehodnost čaker, ravnovesje med moško in žensko energijo), ki jo dobite v elektronski obliki ( cena slikanja avre/aure in vsebina paketa "OSNOVNI" je 40 EUR). Trajanje obiska je približno 30 minut.
PAKET "PREMIUM"

V okviru analize vam podrobno razložim vse dobljene podatke in parametre, ter vas usmerim k iskanju pravih rešitev in delovanja, ki so najprimernejši za vas v danem trenutku. Slika avre/aure je dobra izhodiščna točka v katerem lahko učinkovito spoznamo svoje potenciale in skrite želje. Poznavanje svoje avre nam učinkovito pomaga pri našem samorazvoju in osebnostni rasti. Samo svetovanje lahko vsebuje tudi konkretno terapevtsko delo, oziroma svetovanje v katerem dobite koristne informacije in praktična navodila. Samo svetovanje je popolnoma prilagojeno posamezniku in se pri vsakomur nekoliko razlikuje. V elektronski obliki dobite slike vaše avre in obširno razlago dobljenih podatkov, vključno s celotnim prevodom barvne osebnosti. Slikanje in analiza avre traja okoli 70 minut. ( cena slikanja avre/aure in vsebina paketa "PREMIUM" je 70 EUR)Vse analize avre se opravlja s sistemom za slikanje in snemanje avre- AURA VIDEO STATION 7 PROAVS 7 PRO multimedijski sistem za slikanje avre uporablja tehnologijo branja bio podatkov (EMG mišično aktivnost, ETA elektro dermalno aktivnost, EEG možgansko valovanje, srčni utrip in dihanje). S temi podatki je mogoče pridobiti vizualno sliko avre v realnem času in natančno analizirati stanje uma, duha in telesa. Analiza avre je dobrodošla informacija in pomoč pri razvoju osebnosti, razreševanju problemov, poklicnem usmerjanju, pri preventivnem delu s posameznikom, preprečevanju nastanka bolezni...Z analizo avre/aure dobite vpogled v notranjost posameznega človeka - njegove pozitivne in negativne lastnosti, morebitne energetske blokade na fizičnem, čustvenem in duhovno-mentalnem nivoju, vzroke za nastanek težav, naše zdravstveno stanje... Spoznamo sposobnosti, ki se jih morebiti niti ne zavedamo.

Glede primerjave s Kirlianovo kamero velja sledeče, s Kirlianovo kamero ni mogoče spremljati spremembo avre v živo (realnem času), temveč je posnetek/slika le te ujetje določenega trenutka v času. S sistemom AVS 7 PRO lahko spremljamo in vidimo spremembo avre v živo...primer- terapevt izvaja samo terapijo in vi lahko opazujete v živo kaj konkretno se dogaja z vašo avro in kako se spreminja. Na ta način se lahko prepričate v ustrezno podkovanost posameznega terapevta in dobite vpogled v njegov način dela in opazujete spremembe v živo na ekranu v svoji avri.

Če se zbere skupina vsaj 3 oseb se lahko analiza in slikanje avre opravi tudi pri vas doma, v vašem podjetju, društvu...

aura-slikanje
slikanje-avre-cena


            SLIKANJE-AVRA-AURA-LJUBLJANA