Celostni terapevtski pristop

☀hipnoza, samohipnoza, PEAT in DP4, kvantna transmisija, rebirthing, meditacije, astrologija in tarot, delavnice in seminarji, online terapije preko Skypa ☀ Meditacijski retreat na Pohorju- 7.8. do 11.8.2024 ☀

Kako poteka terapija ?

Obisk pri hipnoterapevtu se začne z uvodnim pogovorom, kjer se pogovoriva o samem razlogu obiska, problemu, ki je prisoten in o samih ciljih, ki jih ima posameznik glede samega srečanja.

Na podlagi uvodnega razgovora se odločim za najprimernejši način dela, ki najbolj ustreza posamezniku in njegovemu problemu. Vsak posameznik je drugačen in poseben, zato je potrebno terapevtsko delo prilagoditi posamezniku.

Pri terapevtskem delu kombiniram različne metode in pristope, ki so se v praksi pokazale za uspešne. V 25 letih sem spoznal ogromno različnih pristopov in metod, ki jih uporabljam pri samem terapevtskem delu. V vsem tem času sem razvil tudi svoje pristope, ki jih tudi praktično uporabljam.

Po uvodnem razgovoru gremo na terapevtsko delo, ki se ponavadi vsakokrat nekoliko razlikuje. Najpomembnejše pri temu je celostno zaobjeti problematično situacijo in ji odvzemati posamezne moteče elemente ( čustva, misli, telesne senzacije, napačne identifikacije...). ki so prisotni v samem problemu. Veliko ljudi ima napačno predstavo o svojih problemih, o razlogih zanje, jih napačne razume...in iz tega izhaja veliko notranje napetosti in dodatnih problemov. Na koncu terapevtskega procesa sledi kratek pogovor o vsemu, kar se je dogajalo. Posamezen obisk traja nekje od ene ure in do ure in pol.


Metode, ki jih uporabljam pri terapevtskem delu:
  • energijska hipnoza in hipnoterapija
  • meridianske metode
  • holistična bioenergoterapija
  • kvantna transmisija
  • energijska kvantna psihologija
  • DP4 in PEAT