Celostni terapevtski pristop

☀hipnoza, samohipnoza, PEAT in DP4, kvantna transmisija, rebirthing, meditacije, astrologija in tarot, delavnice in seminarji, online terapije preko Skypa ☀ Meditacijski retreat na Pohorju- 7.8. do 11.8.2024 ☀


AVRA/AURAslikanje avre v ljubljani


Človeško bio-polje ali v latinici »aura« ( latinska beseda aurum- zlato, v grščini pomeni zrak, eter, dih vetra) je energetsko magnetno polje, ki kot zaščitni plašč obdaja vsa živa bitja. Vključuje različna telesa: eterično, stralno, mentalno in duhovno telo. V jogijski tradiciji je bilo njeno ime »telo blaženstva«, v sufizmu se imenuje »nadsončno telo«, v taoizmu »diamantno telo«, v tibetanskem budizmu »mavrično ali svetlobno telo«. V krščanski tradiciji je v svetem pismu na nekaterih mestih opisan sij, energijski ovoj okoli samega telesa, prav tako so upodobljeni številni svetniki z avričnim poljem (sijem) okoli glave. Od nekdaj so že ljudje omenjali svetniški sij ali avreolo, ki jo imajo razsvetljeni ljudje, danes lahko rečemo, da imamo to vsi, nekateri bolj, drugi manj poudarjeno. Tudi to je del energetskega polja. Vse v vesolju je nihanje, ciklično spreminjanje energije, celo naša zavest in misli so nihanje. Del avre okrog človeka sestavlja bioelektromagnetno sevanje, ki po različnih frekvencah sega od mikrovalov preko infrardečih žarkov do ultravijolične svetlobe.

O vitalni ali »Chi« energiji obstajajo zapisi v stari Kitajski, nastali okoli 5.stoletja p.n.š. Od 17. stoletja se je v angleškem jeziku ustalil izraz »subtilno telo«, ki se pogosto uporablja še danes.


aura-avra-analiza


Avra predstavlja sijočo energijo človeškega telesa in vsebuje posebno vibracijo zavesti in zavestnosti. Človeška avra predstavlja izredno kompleksen in subtilen energijski pojav, ki je podoben mnogim živim bitjem v kozmosu, celo avram nekaterih nematerialnih živih bitij. Namen naše avre je, da nam da najboljše možne pogoje za optimalni razvoj človeka v fizičnem, intelektualnem in duhovnem pogledu. Brez nje bi bil nastanek in obstoj človeškega bitja nemogoč.

Ko fizično telo umre, se sam proces izniči, ostane samo zavest. Človeška avra vsebuje niz možnosti in potencialov in zahvaljujoč njim lahko človeški organizem deluje na običajen način. Avra je torej osnova človeškega bitja, fizično telo pa predstavlja neko vrsto realizacijo delovanja avre, ki se manifestira na način, ki je ljudem poznan.


avra-slikanje-cena
Ali ste vedeli?

Avra človeka od rojstva ni enaka, šele po 3-4 letih življenja otrok dobi svojo »barvo« avre. To potrjuje različnim učenjem, ki trdijo, da se sama osebnost izgradi zelo zgodaj.

Naša čustva in misli imajo svojo frekvenco, oziroma kvaliteto, ki se lahko »izmerijo«.

Če je bližnja oseba jezna na nas se naša energija spreminja, energija »ljubezni« pa nas gotovo zdravi.

AURA VIDEO SISTEM prikaže naše podzavestne misli, čustva in namere- kaj zares občutimo do drugih.

Mnogi ljudje mislijo, da se barva, velikost in inteziteta same avre ves čas spreminja. To je samo deloma točno. Spremembe nam prikažejo kako smo vsi medsebojno povezani, mnogo bolj kot si lahko mislimo. To kar se »dnevno« spreminja je moč in velikost avre. Prav tako se menja leva in desna stran avre, oziroma njihova barva/kvaliteta.

Središčni, centralni element avričnega polja pa je relativno ves čas stalen. Ko rečemo »relativno« mislim to, da je lahko barva, oziroma kvaliteta enaka nekoliko let, celo življenjsko obdobje ali pa celo življenje. Ta naša »središčna barva« prikazuje tip naše osebnosti in je relativno stabilna. To pomeni to, da je sprememba »lahka« kolikor je »lahko« spremeniti svojo osebnost, vrednote, navade... Ta »središčni tip osebnosti« predstavlja frekvenco, vibracijo naše zavesti kot posebno elektro-magnetno polje, ki v sebi vsebuje električno magnetno silo ( pasivno in aktivno).

Poleg teh značilnosti avra skupaj z energetskimi centri dodatno prikaže področja v življenju vsakega posameznika v katerih se lažje ali težje uveljavi in realizira svoje potenciale. Prikaže nam kje se nahaja potencialna energija, ki se lahko realizira in v katero smer naj teče, da bo najbolje. Človek je svojevrsten prevodnik »zunanjih sil« ali »univerzalne zavesti« in je podvržen »kozmičnim zakonom«. Vsako »zadrževanje« ali neizražanje tega predstavlja lahko energetsko blokado. Velikokrat se zgodi sama sprememba »središčnega« dela naše avre ob določenih življenjskih spoznanjih in lekcijah, ki jih oseba spozna v svojem življenju.

V praksi je bil velikokrat lepo viden napredek kot posledica terapevtskega dela ali aktivnosti na področju osebnega razvoja in samospoznanja. Nekaterim se ta središčni del intenzivno spremeni ob daljšem izvajanju različne duhovne prakse ( meditacija, intenziv razsvetljenja, molitev, predajanje...) Frekvenca avre skupaj z dinamiko energetskih centov (čaker) je relativno trajna in stabilna lastnost človeka, ki s seboj nosi določene »lekcije«, ki jih v glavnem spoznava skozi zunanje aktivnosti.Slika naše avre nam pomaga razumeti sebe, naše potenciale in je izziv, ki nas vodi do samorealizacije in samouresničitve.

slikanje-avre-cena


            SLIKANJE-AVRA-AURA-LJUBLJANA