Celostni terapevtski pristop

☀hipnoza, samohipnoza, PEAT in DP4, kvantna transmisija, rebirthing, meditacije, astrologija in tarot, delavnice in seminarji, online terapije preko Skypa ☀ Meditacijski retreat na Pohorju- 7.8. do 11.8.2024 ☀


Slikanje avre, energije in zavestislikanje avre


Že nekaj časa obstajajo posebne naprave, ki lahko slikajo našo avro. Že leta 1929 je ruski znanstvenik Kirlian zaključil različne eksperimente in razvil poseben aparat (kirlianova kamera), ki lahko posname naše bio-polje. Danes skoraj 100 let po temu nam je na voljo mnogo naprednejša tehnologija, ki v realnem času lahko posname in spremlja lastnosti našega bio-polja ( barvo, intenzivnost, velikost avre...). Ena od prednosti te posebne naprave je v temu, da lahko v živo spremljamo sam avrični ovoj, barve, moč avre, odprtost in pretočnost posameznih čaker...kar je lahko za nekoga zanimiva, prijetna in koristna informacija, ki nam lahko dodatno pomaga razumeti sebe.

Slikanje avre nam omogoča uvid v mnoge informacije, naša avra- multiinformacijsko polje, nam lahko posreduje veliko podatkov o naši osebnosti- te informacije lahko postanejo okvir za razumevanje naših odnosov do drugih, do sebe, kariere, duhovnosti, življenjskega stila, energijskega potenciala, upravljanja s telesnimi in mentalnimi procesi. Prav tako nam prikaže dejansko stanje posameznika, uvid v samo zavest o potrebnih in konkretnih spremembah v življenju. Avra je na nek način ključ za partnerstvo z našim »Jazom«. Če delujete v skladu s svojo osebnostjo postane življenje in svet v katerem živimo prijetno mesto za življenje. Partnerstvo z našim »Jazom« je prvi in najpomembnejši korak, da skupaj z življenjsko silo rešujemo najvažnejša življenjska vprašanja. Vsi imamo svoje vrline in slabosti, ki jih je potrebno odkriti.

Slikanje avre nam pomaga, da bolje razumemo svojo osebnost, impulze, življenjske cilje in svoj potencial. Prav tako nam pomaga bolje razumeti naše slabosti in nas lažje vodi k svoji notranji iskri, svojemu sebstvu.aura-avra-slikanje


Slikanje avre poteka tako, da položite levo roko na posebno biofeedback napravo ( bio senzor), ki v realnem času odčitava različne lastnosti in parametre vaše avre in čaker. Prednost pred Kirlianovo kamero je v temu, da lahko v živo na ekranu spremljate spremembe na svoji avri.

Sistem za slikanje in snemanje avre AURA VIDEO SISTEM 7 PRO je bolj fokusiran na stanje zavesti, čustev in ostalih psiholoških dejavnikov znotraj posameznika, kar je velika prednost pri boljšem razumevanju sebe in svojega življenjskega poslanstva.
Slikanje in analiza avre nam prikaže naslednje informacije:
 • barva naše avre in tip osebnosti
 • prehodnost in odprtost posameznih čaker
 • namere in želje
 • naš energijski, mentalni in duhovni nivo
 • nivo stresa in sproščenost telesa
 • možnosti in izzivi na našo osebnostno in duhovno rast
 • kako doživljamo sebe in ljudi okoli nas
 • pomoč pri vzgoji otrok
 • ravnovesje med ženskim in moškim principom
 • dovzetnost za različne bolezni
 • kako energijske in ostale terapije, kristali, homeopatska zdravila vplivajo na nas
 • kaj podzavestno mislimo in občutimo
 • kakšna je naša pot samouresničitve
 • drugo...
aura-slikanje
Slikanje in analiza otrokove avre

Samo slikanje nima nobenih škodljivih posledic in je popolnoma varno- slikanje avre našega otroka je lahko za starše presenetljivo koristna izkušnja v kateri lahko zelo direktno spoznamo našega otroka, njegov potencial in njegovo odzivnost. Na osnovi tega lahko spremenimo našo vzgojo in pristop k otroku, kar nam pomaga zgraditi lepši, bolj kreativen in izpopolnjujoč odnos. Predvsem pa lahko otrokov potencial bolje razumemo in ga razvijamo naprej.

            SLIKANJE-AVRA-AURA-LJUBLJANA