Celostni terapevtski pristop

☀hipnoza, samohipnoza, PEAT in DP4, kvantna transmisija, rebirthing, meditacije, astrologija in tarot, delavnice in seminarji, online terapije preko Skypa ☀ Rebirthing-dih življenja-nedelja 3.3.2024 ☀


Bioterapija in bioenergija- celostno zdravljenjebioterapija


Komplemetarni pristopi in načini zdravljenja so priznani od svetovne zdravstvene organizacije (WHO) že od leta 1976. S tem se je pokazala potreba po premikanju znanstvenih mej in približevanje k človeku. Nastala je osnova za razvoj različnih novih metod zdravljenja človeka v smeri bioenergijskega principa.

Bioterapija je znanstveno preverjena metoda bioenergijskega načina zdravljenja, ki se uspešno pojavlja že več kot 40 let. Od nekdaj je bilo znano, da so nekateri posamezniki imeli čudežno moč, ki se je preko osebe prenašala do obolele osebe. Že sam stik s tako osebo je bil po naravi zdravilen.

Hipokrat je omenjal zdravilno moč, ki jo lahko oddajajo človeške roke. Galen, poleg Hipokrata eden od najpomembnejšig zdravnikov antike je dokazal, da neprekinjeni dotik bolnega telesa z zdravim okrepi bolno telo.

Bioterapija kot komplementarna metoda zdravljenja v sodelovanju s klasičnim medicinskimi oblikami zdravljenja pokriva širok spekter delovanja od same preventive do zdravljenja vseh fizičnih in psihičnih bolezni.

Bioterapija/bioenergija je učinkovita, varna in naravna energetska metoda zdravljenja z blagodejnim učinkom, ne glede na starost ali stanje v katerem se posameznik nahaja.

Sam sem se z bioterapijo začel ukvarjati leta 1996, ko sem opravil šolanje na priznani mednarodni šoli za bioterapevte »BIO SALUS«.

Kasneje sem pri svojem terapevtskem delu na podlagi praktičnih izkušenj uvedel nekatere spremembe samega razumevanja terapevtskega dela in praktičnega dela z bioterapijo in bioenergijo. Leta 2013 sem razvil svojo metodo, ki se imenuje »KVANTNA TRANSMISIJA«. Kvantna transmisija je nadgradnja različnih sistemov in pristopov, združenih z dolgoletnim delom na sebi.

Zavedal sem se omejitve različnih metod, znanj in različnih konceptov, kar je pripeljalo do kvantne transmisije. Kvantna transmisija noče biti še ena izmed različnih metod in pristopov v množici različnih tehnik, temveč po svoji naravi posameznika vodi do ravnovesja, ozdravitve in samospoznanja. Ni usmerjena v kratkoročne koristi, ki znajo biti marsikdaj vabljive, temveč je usmerjena v samo esenco samospoznanja in nepogojenosti. Brez tega ni popolne ozdravitve. To sem jasno spoznal pri praktičnem delu z ljudmi in z delom na sebi.

Prepričal sem se, da ni najpomembneje katero znano ali neznano šolanje za bioterapevta je nekdo pridobil, temveč koliko je ta, ki izvaja terapevtsko delo razume samo globino terapevtskega dela in predvsem koliko oseba resnično pozna samega sebe. Tega pa ponavadi nobeno šolanje ne more posledično dati, temveč je vsaka pot posameznika edinstvena.

Različna šolanja za bioterepavte so v zadnjem času v polnem razmahu. Vsakomur je je jasno, da množičnost ponavadi ne prinese kvalitete, več kot je samih »diplomantov« izvorna začetna energija slabi in se deli na manjše enote, ki same po sebi nimajo prave moči. Zato je potrebna iskrenost in iskanje v sebi. Ne na intelektualni ravni, temveč na ravni samoodkrivanja in samospoznanja. Samospoznanja, ki ni pogojen z informacijami in znanji, temveč uvidom v lastno brezčasnost in nepogojenost. Terapevt na nek način prenaša svojo lastno energijsko in zavestno matrico na človeka katerega »zdravi«. Tako lahko ljudje v bližini nekoga, ki je v »primernem« stanju veliko pridobijo, ne samo kratkoročno, temveč tudi dolgoročno. In to je najpomembneje.