Celostni terapevtski pristop

☀hipnoza, samohipnoza, PEAT in DP4, kvantna transmisija, rebirthing, meditacije, tarot in astrologija, delavnice in seminarji, online terapije preko Skypa ☀Kvantna transmisija- 8.12. do 11.12.2020☀


Diada ogledala resnicediada-ogledala-resnice

Se kdaj vprašate kolikokrat v življenju ste bili resnično globoko, iskreno slišani?

Globoko občutena, empatična interakcija z drugo osebo je zdravljenje odnosa do sebe in odnosa do druge osebe. Ob brezpogojni prisotnosti, ki nas ne ocenjuje ali presoja, tudi sami začnemo brezpogojno čutiti. Počutimo se varne izraziti vse, kar smo, občutke, misli, bolečine, strah, ta trenutek. Pomaga procesirati pretekle travme, vtise, ter preseči mentalne in čustvene omejitve

Pretirana obremenjenost z lastno samopodobo, z nesprejemanjem in zanikanjem sebe nam povzroča negativni notranji dialog v katerem se ponavadi težko znajdemo. Zgubimo objektivnost, prejšnji uspehi sem nam zdijo oddaljeni in nepomembni. Um in njegova vsebina prevzame nadzor, popolnoma smo identificirani z vsebino uma (čustva, misli, telesni občutki, slike...)

Tehnika ogledala resnice nam pomaga preseči negativni notranji dialog in njegovo vsebino in nas direktno usmerja k našemu izvoru, k sebi. Temu sledi globoko olajšanje, občutek miru in povezanosti s samim seboj.

Proces učinkovito pomaga pri globinskem čiščenju uma in njegovih korenin, ki so vezane na napačne predstave in ideje.

Osnova diade ogledala resnice je diadna komunikacija Charlesa Bernerja, avtorja Intenziva Razsvetljenja.

Najpomembnejše pri celem procesu je, da vam terapevt, oziroma enakovreden posameznik, ničesar ne sugerira ali svetuje, temveč vas vodi skozi proces z občutkom, da pridete do uvida in resnice sami. Terapevt je vaš pomočnik in prijatelj, ter vaše ogledalo in v njemu se zrcalite sami.


Kje lahko učinkovito uporabljamo diado ogledala resnice:

Kako diadni proces poteka?

Uvodni razgovor je namenjen glavni temi diadnega procesa. Pogovor nama pomaga, da oblikujeva koan, oziroma središčno temo. Razložim kako metoda deluje in na kakšen način bova delala. Sledi praktični del diadnega procesa. Po zaključku ponovno sledi pogovor, ki vam dodatno pomaga k razumevanju celega procesa.


Diada ogledala resnice poteka v živo ali preko internetne povezave (Skype, Zoom).

Čas trajanja individualne diade ogledala resnice je 80 minut. Cena je 50 evrov.