Celostni terapevtski pristop

☀hipnoza, samohipnoza, PEAT in DP4, kvantna transmisija, rebirthing, meditacije, astrologija in tarot, delavnice in seminarji, online terapije preko Skypa ☀ Meditacijski retreat na Pohorju- 7.8. do 11.8.2024 ☀

Integralni Ekskalibur

Ekskalibur je metoda, ki omogoča hitro, lahko in elegantno reševanje vsakodnevnih življenjskih situacij, kroničnih problemov, odstranjevanje bolečih in neprijetnih čustev (strah, kompleksi, odvisnosti, neprimerni čustveni odzivi...), negativnih misli, stanj in namesto njih ustvarja stanja zadovoljstva, sreče, zdrave samozavesti in miru.

Ekskalibur je nastal v 90. letih prejšnjega tisočletja kot sinteza mnogih gnostičnih spoznanj, vzhodne meditativne prakse in novejših odkritij kvantne fizike, prilagojene "zahodnemu" človeku.

Integralni Ekskalibur

Njen avtor je Živorad Mihajlović Slavinski. Ekskalibur je osnova vseh sistemov spiritualne tehnologije kot so: Aspektika, Sunjata, Peat, Transcendent...

Ljudski pregovor pravi "Vsak je svoje sreče kovač". S prakticiranjem Ekskalibura nam ta pregovor postane še jasnejši in pride polno do izraza.

Ekskalibur odstrani nezaželjene identitete (npr. neuspešna oseba, nesrečna oseba, poraženec...), nevtraliziraj kronične probleme in ustvarji nove željene identitete in stanja, ki so prilagojena posamezniku in njegovemu načinu življenja ( uspešna oseba, kreativna oseba, srečna oseba, zdrava oseba...).

Ekskalibur dvigne nivo zavesti in nam pokaže, da je vsak izmed nas odgovoren za svoj subjektivni univerzum, saj je vsak sam edini tvorec svojega življenja, svojih uspehov in neuspehov. Vsak posameznik se lahko v vsakem trenutku odloči kako bo ta notranji univerzum spremenil.

Posameznik na ta način prevzema polno odgovornost za svoje lastno življenje, to pomeni, da več ne krivi drugih ( druge ljudi, ekonomski sistem, družbo...) za svoje neuspehe in težave. Prvič se sebe lahko zaveda kot posameznika, ki igra aktivno vlogo. Postane vzrok svojemu življenju, ne posledica. Večini ljudje je neverjetno spoznanje, da so vse bolečine, strahove, bolezni, siromaštvo ustvarili sami in da za to njih ni "božja kazen", niti karma, niti usoda, temveč rezultat lastnega neznanja.

Še veliko večje olajšanje pa pride takrat, ko se posameznik končno začne zavedati, da si lahko pomaga sam.

Integralni Ekskalibur je izjemno močno orodje s katerim se hitro in neboleče odstranjujejo negativna prepričanja in problemi, ki so zelo trdoživi. Na ta način se ustvarja dobra osnova za ustvarjanje pozitivnih željenih stanj.

Boljša koncentracija in spomin, uspeh v šoli in na delovnem mestu, zdrava samozavest, kreativnost, harmonični odnosi v partnerstvu, izboljšanje odnosov- družinski, poslovni...so same nekatere od možnosti, ki vam jih daje metoda Ekskaliburja.

Na seminarju Ekskaliburja osebe trajno rešijo svoje aktualne probleme, zaradi katerih se večina ponavadi udeleži tečaja.

Začnejo razumevati, da so njihovi problemi obstajali samo zato, ker niso poznali ključa za njihovo rešitev. Ta ključ je spoznanje oziroma zavedanje, katerega vsak doživlja na različen način. Obstajajo knjige katere so napisane o Ekskaliburju in nekateri poizkušajo sami obvladati tehniko in koncept učenja . Ampak tako kot pri učenju in mnogih knjigah ni nobeden še zamenjal dobrega učitelja, t.i. validiranega mojstra.

Ekskalibur je metoda/tehnika s katero lahko s pomočjo validiranega mojstra obvladate v enem dnevu.

Grega Gregorec je validirani/certificirani mojster Ekskaliburja pod mentorstvom Živorada Mihajlovića Slavinskega.

Vsak udeleženec tečaja v enem dnevu popolnoma obvlada samo tehniko in način dela Večina udeležencev odstrani svoje največje probleme na samem tečaju. To je posledica tega, ker je samo delo na tečaju usmerjeno izključno v prakso. Vse tehnike, ki jih uporabljamo se uporabljajo v konkretnih situacijah v katerih se znajdejo praktiki Ekskaliburja.

Čeprav se tečaj ponavadi izvaja v skupini ali posamično je Ekskalibur sistem, ki je prvenstveno usmerjen k samostojnem delu praktika. Za same spremembe v njegovi realnosti ni potreben nikakršen terapevt!