Celostni terapevtski pristop

☀hipnoza, samohipnoza, PEAT in DP4, kvantna transmisija, rebirthing, meditacije, astrologija in tarot, delavnice in seminarji, online terapije preko Skypa ☀ Rebirthing-dih življenja-nedelja 3.3.2024 ☀

O terapevtu/svetovalcu - Grega Gregorec


hipnoza-hipnoterapija-grega-gregorec

Rojen je leta 1970, v Ljubljani. Od leta 1991 (udeležbe na prvem Intenzivu Razsvetljenja) se poglobljeno ukvarja z različnimi metodami samorazvoja in samopomoči, ter različnimi oblikami meditacij. Njegov način dela je celosten in integralen, v svojem delu združuje modrost in intuicijo vzhodnega pogleda na svet, ki jo učinkovito združuje z razumom in intelektom zahoda. Na svoji poti je bil v stiku z različnimi učitelji in učenji, katere celostno vključuje tudi v svoje terapevtsko delo. Vodi tudi različne delavnice in seminarje samorazvoja in samopomoči. Poučuje tudi različne oblike meditacij in prakse čuječnosti (mindfulness), individualno ali skupinsko. Svoje znanje nenehno dopolnjuje in nadgrajuje, tako doma, kot v tujini. Med vsem tem časom je opravil številna izobraževanja in usposabljanja z različnimi holističnimi pristopi, kjer so vključene tudi mnoge terapevtske metode, naj jih samo nekaj naštejemo:

1994 - voditelj Intenziva Gnoze

1995 - mojster Intenziva Razsvetljenja

1995 - izobraževanje v sistemu Kreaton- delo s cilji in identitetami

1996 - izobraževanje za procesorja Aspektike- delo z odcepljenimi deli osebnosti in njihovo ponovno integracijo

1996-1997 - mednarodno izobraževanje za bioterapevta s pridobljenim certifikatom (Bios Salus)

1997 - mojster Integralnega Ekskaliburja- mentorstvo Živorad Mihajlović Slavinski (sistem samorazvoja in kreiranja željene realnosti)

1999-2001 - šola Astrologije in Tarota- mentorstvo klinični psiholog in psihoterapevt Viktor Gerkman

2000 - izobraževanje za procesorja PEAT-a

2003 - izobraževanje za praktika Mementa (sistem regresije)

2007 - opravil šolanje za hipnoterapevta v okviru ameriške šole hipnoze (Omnia Hypnosis Center), član NGH

2010 - validirani (certificirani) Trener različnih sistemov Spiritualne Tehnologije, energetske psihologije in alternativne psihoterapije - mentorstvo Živorad Mihajlović Slavinski (PEAT, DP2, DP4, Sunjata, Unification proces- proces spojitve, Integracija sence, Holographic Life Repair, Lokomocijska terapija, spiritualna alkimija- delo s simboli, Intentional Healing...)

1995-2013 - integralni zen terapevtski proces kombiniran z učenjem Advaite Vedante (Ramana Maharshi, Nisargadatta, Robert Adams, Mooji, Papaji...) in čuječnosti

2013 - avtor in izvajalec Kvantne Transmisije

2019 - certificirani inštruktor Transcendentalnega Rebirthinga- dih življenja

2021 - Astrologija in Tarot- C.A.E. Zagreb


Grega Gregorec opravlja različno terapevtsko delo in vodi delavnice in seminarje samorazvoja in samopomoči, individualno ali skupinsko, osebno ali preko Skypa.


Intervju v reviji ZARJA, cel intervju v PDF obliki

Intervju na portalu  PLANET


aura-slikanje
slika aure/avre v praksi kvantne transmisije (slikano z Aura Video Station 7 PRO )


bioterapevt-grega-gregorec
avra dlani (slikano s Kirlianovo kamero na šolanju za bioterapevte oktobra 1996- Bios Salus)