Celostni terapevtski pristop

☀hipnoza, samohipnoza, PEAT in DP4, kvantna transmisija, rebirthing, meditacije, astrologija in tarot, delavnice in seminarji, online terapije preko Skypa ☀ Meditacijski retreat na Pohorju- 7.8. do 11.8.2024 ☀

Kvantna Transmisija - pričevanja udeležencev


kvantna-transmisija

Na tej strani so predstavljena številna pričevanja in vtisi udeležencev Kvantne Transmisije. Vsak posameznik je edinstven in poseben, zato vsak transmisijo doživlja na svoj način. Vsi vtisi in pričevanja so dokumentirani, poleg posamezne izkušnje je dodano ime (brez priimka).

Vtisi in pričevanja udeležencev/udeleženk Kvantne Transmisije:


Marko: S 4-dnevno kvantno transmisijo sem prišel preko veliko blokad in dosegel veliko napredka v sprejemanju sebe. Trdno sem se povezal s svojim ranjenim otrokom v meni. Občutek imam, da se mi je krepko razširila zavest, saj je ozaveščanje podzavestnih vzorcev postalo dosti lažje. Hvala Grega.


Mojca: Že dolgo časa iščem načine kako se globoko sprostiti oziroma kako prečistiti prepolno glavo informacij, mislim, da mi je zdaj prvič uspelo z vašo pomočjo. Še enkrat se vam zahvaljujem. Sedaj pa vam bom opisala mojo izkušnjo. Sedla sem udobno na posteljo in imela čisto prazno glavo, brez da bi karkoli mislila ali pričakovala, že čez nekaj sekund sem začutila sprva čudno bolečino okoli vratu kot bi imela zelo tesen puli okoli vratu ( na temu delu že od otroštva imam čuden občutek nikoli nisem imela rada pulijev ali kar koli okoli vratu zame je bilo vedno pretesno), ne vem kako hitro, ampak misli so bile osredotočene na to čudno bolečino, ki jo je čez nekaj časa objela čudovita toplota, ki je priplavala od ne vem kot, objela me je tudi čez prsi in ves zgornji del rame. Bilo mi je prijetno toplo, nakar začutim močno bolečino v glavi, misli popolnoma prazne in tako še nekaj časa sedim v spalnici in razmišljam kako je to zanimivo, nato občutim čuden hlad na telesu in se počutim zaspano. Potem pogledam na uro in ne morem verjet da je ura 21.30 . No to je moja izkušnja. Prvič v življenju sem ob tej polni luni spala kot dojenček in se popolnoma sprostila, za to vem, da se vam lahko samo zahvalim. Zaenkrat so to moje misli, hvala vam iz srca


Patricija: Ves moj čas zadnje tedne in mesece je posvečen mami in njenemu okrevanju, kar ste v veliki meri pripomogli tudi vi s svojo terapijo. Zato bi vam na kratko podala uvid v mamin odziv na transmisijo. Kot sem že omenila je bila mami operirana na zaklopkah in je po operaciji prišlo do komplikacij, v srcu in pljučih se ji je nabrala voda. Močno je tudi kašljala, ker je pred operacijo prebolevala virozo. Naj omenim se da je mami huda sladkorna bolnica na inzulinu in z artritisom in na bioloških zdravilih že vrsto let. Torej, po prvi transmisiji, ki je bila recimo tri tedne po operaciji in z ne ravno obetajočim odpustnim pismom iz bolnice, mi je povedala da se je med transmisijo in potem počutila zelo mirno, sproščeno in lahkotno. Čutila je toploto do prsi... Zato sva se udeležili štiri dnevne transmisije, ki je kot prvič, opazila podobna opažanja. Po enem tednu transmisije je imela kontrolni pregled pri kardiologu, kjer so ji ponovno naredili ultrazvok srca, ki pa je pokazal, da v enem prekatu ni več tekočine, v drugem pa samo še malenkost, kar je bilo po zapisu kardiologa neverjetno izboljšanje. Mami se počuti veliko bolje tako psihično kot fizično, več ima tudi energije in elana.


Berta: Zelo sem hvaležna za 4-dnevno transmisijo. Najmočneje sem jo doživela prvi dan, ko sem čutila hudo bolečino v predelu srčne čakre in se je potem pred mano odvil cel film in na koncu je ta bolečina odšla. Naslednji večer sem doživela bolj mirno, nežno, oz. jaz sem imela neka pričakovanja in se to ni izšlo. Tretji večer sem zopet čutila močno, predvsem sem spoznala, kako zelo ne živim v tem trenutku v stanju neuma, da me misli nenehno odnašajo.....mi je pa včerajšnja transmisija dala mir, sprostitev, dobro, zopet lahko čutim ljubezen do drugih. Nikakor ne bi mogla brez te pomoči, zdravljenja, to sem jasno čutila, ko sem se na transmisijo prijavila. Sedaj se mi vrača moč, mir, ravnovesje. Po včerajšnji zadnji eno urni transmisiji sem se danes zbudila v blaženem stanju, v neizmernem dobrem. Tako bi si želela ostati za vedno. Zelo, zelo sem hvaležna za udeležbo na tej transmisiji in si bom prizadevala, da bom lahko s tem nadaljevala tudi v prihodnje.


Irena: Iz srca hvala za včerajšnjo izkušnjo. Občutki so bili prijetni, toplota je preplavila telo. V ledvenem predelu hrbtenice sem občutila valovanje pri katerem sta se izmenjavala občutek bolečine in brezbolečinsko stanje. V tem istem predelu sem včeraj preko celega dneva čutila bolečino ob močni menstruaciji. Ob koncu transmisije prispe pred mene oblak svetlobe, ki se trga in prši svetlobo proti meni. Po zaključku sem čutila hitrejše in močnejše bitje srca, ki je kmalu izvenelo. Še enkrat hvala!


Vesna: Najlepše se zahvaljujem za včerajšnjo transmisijo, ki mi je pomagala k uvidom kako pristopiti k zdravljenju bolezni (artritis). Največ sem čutila v glavi, zjutraj sem vstala z jasnino in optimizmom, čeprav so fizične bolečine še prisotne sem vesela, da vidim smer.


Ana: Sistem deluje, čestitam! Energije so prodirale zelo globoko vame, danes se počutim lahko. Tudi mož druga oseba, je imel bolečine v nogi, ter so čez noč minile. Zelo dobro delo opravljate. Ne morem se vam zahvalit,se še vidimo. Hvala za to izkušnjo.


Silvija: Ne bi znala povedat kaj velikega, ampak po transmisiji se počutim sproščeno. Občutek imam, da je ob tem v meni več vijolične barve. Hvala vam.


Milena: Pozdravljeni, včeraj sem bila prvič prisotna na vaši transmisiji. Izkušnja je neverjetno dobra. V začetku sem zelo močno čutila pretok po telesu, na mečih sem čutila, kot nežno dotikanje energije, zelo sproščujoče, teža v nogah se je zmanjševala. Čutila sem praznino v telesu, sprostila se je napetost v glavi, predvsem pritisk v očeh. Začutila sem praznino v telesu, neverjetno mirnost in prijetno toploto. Po transmisiji pa občutek izpolnjenosti in občutek vznesenosti, varnosti. Hvala za to izkušnjo.


Urška: Zahvaljujem se vam za to štiridnevno izkušnjo kvantne transmisije. Med samo transmisijo mi je bilo prijetno, lahko opišem tudi mehko, toplo. Spanec je bil krepčilen. Tudi čez dan sem se počutila lahkotnejša. Zelo dobro »delo« opravljate. Ne morem se vam dovolj zahvaliti. Vsekakor se še »vidimo«.


Maja: Zelo močno sem čutila transmisijo. Hvala Vam! Prvi val že nekaj pred deveto uro zvečer, naslednji pa ob določeni uri. Še posebej močno mi je žarela glava, potem pa vse navzdol po telesu. Energija je prodirala zelo globoko vame. Danes se počutim lahko. Če se sprehodim po telesu, zaznavam generalno izboljšanje pa tudi še nekaj kritičnih točk, n.pr. išiasni živec.


Melita: V mesecu marcu sem 2-krat sodelovala pri vaši kvantni transmisiji. Kot sem vam napisala med samo transmisijo nisem čutila nič posebnega, zato sem menila, da name pač ne deluje. Sedaj pa sem ugotovila, da se je pri meni marsikaj spremenilo, vesela sem, sijem, veliko ljudi mi je reklo, da sem se pomladila ali pa čisto druga si....najprej se mi je zdelo, da je to spremembo prinesla pomlad in lepo vreme, potem pa sem se spomnila, da bi zasluge za to lahko imela kvantna transmisija. Poleg tega, sem imela od poškodbe pred 15 leti konstantno bolečine v kolenu, sedaj pa me koleno ne boli več. Zaradi vseh teh pozitivnih učinkov in mislim, da moja transformacija še ni končana, bi se rada ponovno prijavila na 4-dnevno transmisijo.


Tasos(Grčija): Once again, thank you for taking care and replying to my e-mail. I would like to let you know that i am very satisfied with the group transmissions so far and i will keep participating. The effect is very good. It helped me A LOT! I will "see" you tonight and next week.


Eleni: V današnji transmisiji se je dogajala še ena stvar: pokazalo se mi je zakaj se tako zelo bojim imet rada. Dokler je tvoja ljubezen odvisna, se bojiš imeti rad. Ko pa je tvoja ljubezen neodvisna, samostojna, pa lahko imaš odprto in popolnoma rad, cel se lahko odpreš ljubezni, ker jo samo daješ, drugo te sploh ne zanima...Hvaležna za to.


Mateja: Wauuuu, to pa je bilo intenzivno. Sploh ne vem, kako naj opisem torkovo Kvantno Transmisijo. Sprovajala sem zvoke, mravljinčenje, nato pa, kot da bi šlo nekaj ven iz telesa (kot, da se opazujem od zgoraj) in začutila sem lahkotnost, dobila več energije. Nato pa obcutek, kot da mi je nekaj spet nazaj leglo in teža v/na telesu. Potem sem ležala in skušala bit mirna, pa mi nekaj v moji glavi (ne vam kaj je to bilo? Mogoče ti ves?) ni dalo miru in sem začela s tresenjem rok, nog, medenice, celo usedla sem se in z rokami na dolgo ploskala cca 2-3krat. Nato sem se ulegla in se tresla z nogami in medenico gor dol, potem pa sla v svoj brlog...tko mi je nek glas rekel v glavi. Tako se je tudi koncalo. Imela sem veliko energije in nisem mogla zaspat celo uro. Hvala za nepozabno izkusnjo. Lep pozdrav, Mateja


Alenka: Rada bi le povedala o krasnih občutkih kvantne transmisije, tudi prejšnji torek. Skušam biti zavestno zraven, a me kar odnese, kot nežno povabilo, roka, ki me povabi čez prag v nov občutek. Vsa teža uma, srca in telesa se stopi v trenutku, zdrsne velik, težek plašč s telesa. Zgodi se brez upora in brez hotenja. Mojster, najlepša hvala. Spala sem kot dojenček. Tudi sama bi rada znala to ustvariti. Prijazen pozdrav.


Marica: Pozdravljen, Kvantna Transmisija je pri meni potekala takole: na začetku so bile pač misli, potem se je vse naenkrat umirilo in sem zaslišala samo bitje svojega srca, kaj takega se mi je zgodilo samo takrat, ko sem bila noseča in sem poslušala bitje srca mojega otroka.To bodo razumele vse ženske katere so bile noseče. Samo bitje mojega srca in nič drugega ni obstajalo. Ko je prenehalo je bilo že nekaj čez dvajset minut in globok mir, ne vem kako bi to opisala. Še nekaj časa sem ostala takole čisto sproščena v objemu sama s sabo. Prisrčna hvala za to izkušnjo!


Maja: Grega pošiljam ti svojo izkušnjo 4-dnevne kvantne transmisije. Moram reči, da niti nisem točno vedela kaj naj pričakujem. Prijateljica mi je omenila, da boš vodil kvantno transmisijo od torka do petka. Pa sem se odločila, da se je udeležim. Sama sem se nahajala v nekem čudnem obdobju, prazna, brez entuziazma, veselja in prave energije. Odgovarjalo mi je to, da mi ni potrebno iti nikamor in da to izvajaš na daljavo. Po prvi transmisiji sem spala kot angelček, kakšnih posebnih stvari se ne spomnim. Zjutraj sem se zbudila spočita in naspana, kar mi ni uspelo že mesec dni. Kot si predlagal sem si med dnevom stvari, ki me težijo pisala in sem si jih čez dan večkrat brala. Drugo transmisijo sem občutila tako kot, da mi veliko breme padla s telesa. Pri srcu mi je bilo lažje, čeprav ne vem zakaj. Bila sem mirna in srečna. V tretji transmisiji sem videla pred seboj čudovito vijolično barvo, ki me je čisto prevzela, bila sem na neki gori in tam počivala. Naslednje jutro, ko sem se zbudila je bilo vse okoli mene in v meni lepo. In to je čez dan trajalo. Zadnja transmisijo sem polovico prespala, polovico sodelovala. Čutila sem samozadostnost in pomirjenost. Dva dni od končanega procesa transmisije lahko rečem, da se je v meni dosti tega spremenilo. Svet okoli mene je podoben kot je bil prej, prijatelji in prijateljice so isti, sama pa čutim izpopolnjenost brez kakšnega hitenja in hotenja po nečemu. Smeji se mi, niti sama ne vem zakaj. Res sem ti hvaležna za to izkušnjo, ki sem jo morala deliti s tabo.


Dušanka: Ti štirje dnevni kvantne transmisije so bili pravo darilo. Transmisijo sem občutila po celem telesu: po podplatih in dlaneh sem občutila kot zbadanje, rahlo bolečino v desnem gležnju (pred 6 leti poškodba), v desnem kolenu, v zgornjem delu leve roke. Pravo presenečenje me je čakalo zjutraj, ko sem se zbudila. Ne spomnim se, kdaj sem nazadnje tako občutila svoje fizično telo: ni bilo jutranje okorelosti, ampak občutek lahkotnosti in neke posebne gibljivosti v sklepih - predvsem v artritičnih prstih. Spanec je bil globok, krepčilen in ko sem se zbudila sem bila napolnjena z neko posebno energijo. Moja hoja je bila lahkotna, v vseh teh dneh ni bilo nobene aritmije srca. Preveval me je poseben občutek zadovoljstva, povezanosti, neke posebne ljubezni do sebe in do vsega. Veselila sem se vsakega dne posebej. Edini problem zame je ostati budna do 22. ure - zvečer zgodaj zaspim in se zjutraj zgodaj zbudim.


Erik: Pozdravljen, razmišljam kaj bi napisal, pa mi ne gre, mogoče lahko doživetje opišem kot razširitev zavesti, ki pa še kar traja in ni bilo omejeno na te 4 dni transmisije. Vsekakor nekaj pozitivnega, premik v "pravo" smer. Hvala, lep pozdrav do naslednjič. Še to - seminar Sunjate je bil več kot sem pričakoval, od takrat dalje se s šefom v službi veliko, veliko bolje razumeva :-)


Vesna: Super, močna terapija, spiralasta božansko bela svetloba, ki se je zasidrala v srčno čakro, prebijala, se razlila po telesu in mehčala fizične bolečine-križ , noge, kolki . Nekaj časa sem imela občutek, kot da sem šla iz svojega telesa, potem kot da lebdim v neki komori. Ponoči sem sicer dobro spala, vendar se je moralo nekaj dogajati. Zbudila sem se druga jaz, ne vem še prav kakšna..., predvsem pa z velikim zaupanjem v sebe in na stvari, ki sem jih še včeraj mlela gledam čisto drugače, iz druge perspektive. HVALA,HVALA,HVALA


Tanja: Hvala za posredovano energijo včeraj. Kot ponavadi pri podobnih terapijah najprej nisem čutila nič potem mravljinci v levi nogi. Nato špikanje v vranici, nakar se je zgodilo. Videla sem neko zeleno muho ki je odletela. Sama sem bi!a velika kot žuželka. Odletela je prišli pa so metulji. Črni, modri znašla sem se med travniškimi rožami. Majal jih je veter, obletavale so jih čebele, metulji. Bil je mir zadovoljstvo, radost, lahkotnost. Nakar se je nehalo ura je bila točno petnajst čez 10.


Tatjana: Najprej se zahvaljujem za vsa dosedanja zdravljenja; namreč bilo jih je kar nekaj. Moje dosedanje izkušnje s kvantno transmisijo lahko opišem z besedo, spajanje s samim seboj- bivanje duha v popolnosti.

Naj omenim še preostale koristi zdravljenja z moje strani:

-miren in kvaliteten spanec

-odpiranje srčne čakre(fizično je dejansko prišlo do poka oz. sprostitve pri srčnem delu).

-razreševanje čustvenih problemov

-s kvantno transmisijo, športom in ostalimi fizičnimi, duhovnimi tehnikami, katerim se posvečam vsak dan je kvaliteta mojega življenja bistveno boljša.


Saša: Zahvaljujem se vam za včerajšnjo izkušnjo kvantne transmisije. Občutek toplote in ščemenja sem čutila predvsem na vrhu glave, zobovja in obeh rok. Dlani sta mi žareli od toplote. Misli so spreminjale podobe. Predvsem so bile rdeče barve, a vsebine ne morem več priklicati. Dobila sem impulz, da pogledam na uro, ko je bil prenos končan. Počutila sem se mirno, sestavljeno. Nočni spanec je bil krepčilen. Ne spominjam se jutra, ko sem se nazadnje zbudila naspano, zadovoljno in v dobrem počutju tako kot danes zjutraj. S hvaležnostjo vas lepo pozdravljam, Saša


Darja: Točno ob uri sem začutila močan val, ki je pritisnil na prsni koš nato proti grlu, za nekaj trenutkov me je dušilo. Pritisk je popustil, zadihala sem čisti gorski svež zrak, telo se je popolnoma sprostilo in napolnilo z občutkom miru in spokojnosti. Odneslo me je pred znano cerkev, nekoga sem čakala a ne vem s kakšnim namenom. Oči sem odprla točno po 15 minutah. Po tem sem se počutila polna moči, živa. Po dolgem času sem spala celo noč, brez vročinskih "valung", ki me običajno zbujajo.


Blanka: Nekajkrat sem sodelovala v skupinskih transmisijah in sem imela zanimive izkušnje. Odločila sem se za individualno transmisijo, zanimala me je sama izkušnja. Imam nekaj kroničnih obolenj, ki se že dlje časa vlečejo in me zelo obremenjujejo. Tudi čustveno me situacije in dogodki okoli mene potegnejo in sem nemočna. Po 5 individualnih transmisijah se je moj odnos do mojih najbližjih in ostalih ljudi povsem spremenil. Mirna sem, sproščena in pozitivno gledam na življenje. Nekateri kronični problemi, ki sem jih imela leta so izzveneli. Še zmeraj težko verjamem, da je kaj takega pri meni sploh možno. Iskrena hvala za pomoč.


Julka: Imam parezo po levi strani telesa in zelo bolečo ramo in kolk. Sem tudi epileptik. Ob 22.00 so bolečine prenehale. Začelo se je kot da mi nekdo pobira bolečino iz bolečih udov in jih skozi prste na roki pošilja ven. 22.17 se je bolečina vrnila, vendar je to prva noč po dolgem času, ki sem jo prespala. Hvala vam, Julka.


Branka: Imam močno obliko atopijskega dermatitisa po skoraj celem telesu. Stanje je neznosno (srbi, boli, otečena in odprta koža, rdečice,...) Včeraj sem prvič poizkusila vašo zdravljenje in me je pozitivno presenetilo. Ko sem ob 22.00 ležala v postelji sem začutila na poškodovanih predelih močno toploto ob enem pa tudi svežino. Na določenih delih telesa sem občutila zbadanje in srbenje, vendar nisem imela telesa v oblasti da bi se popraskala. Po končani terapiji sem se obrnila na bok in zaspala za kakih 15 min., nakar me je preplavila močna srbečica. Zjutraj ko sem se prebudila, sem opazila absolutno spremembo (manj srbeče in rdečice so manjše). Hvala vam za pozitivno izkušnjo, Branka.


Marko: Občutil sem podobno stanje kot sem ga doživel na seminarju Sunjate, ki si ga vodil. Stanje vseprisotnosti in globoke povezanosti z vsemi živi bitji. Čudovita izkušnja.


Boža: Spoštovani, moja všerajšnja izkusnja je sledeča: imela sem občutek toplote nad pljuči, za ušesom pa sem čutila neko zbadanje Spala sem neverjetno dobro. Današnji dan pa sem bila polna dobre volje. Zahvaljujem se vam za posredovano dobro energijo in vam želim se naprej vse dobro in se seveda tudi vnaprej priporočam.


Irena: Dragi Gregor, bilo je čudovito. Čutila sem hudo vročino v stopalih ze pred deseto, potem pa kot da je nekdo odprl ventilček in izpuhtele so vse napetosti. Občutek, da se fizično telo manjša in ostane samo praznina in globoka spokojnost in mir, mir. Hvala ti Gregor.


Doris: Na začetku prve transmisije sem čutila vrtoglavico, imela sem močne bolečine na področju križa, zjutraj nisem čutila nobenih bolečin več.


Nada: Moji občutki,senzacije: najprej toplo, vroče pod celim telesom (sem ležala), nato nekaj pulzirajočega pod glavo, kar se mi je večkrat ponovilo. Senzacije v ustih, prsih. Nato me je obdala ena belkasta svetloba, kar je trajalo par minut. Nato spet senzacije okoli glave, kot da bi bila čisto mehka in vibracije okoli glave. Nato me je obdala sivina, ki se je spreminjala od svetle do bolj temne, v toplih odtenkih. V desnem podplatu kot da bi se mi nekaj stiskalo in sproščalo. Po koncu spet občutje vročine. Sedaj občutim mirnost.


Saša: Želela bi vam dati kaksno bogatejšo povratno informacijo, vendar sem v hipu trdno zaspala in se zbudila ob polnoči..izjemno zadovoljna ker sem po dolgem času tako globoko zaspala.


Melanija: Hvala ti za čudovito izkušnjo. Bilo je tako močno, da kaj takega še nisem čutila. Celo uro ali več je valovalo...prebijanje blokad je bilo naporno in boleče, potem pa lebdenje v oceanu miline, mehkobe in blaženosti! Živa luč! Hvala ti in blagoslov.


Edita: Včeraj sem sodelovala pri transmisiji, ki jo vodite, in moram priznati, da kaj takega nisem pričakovala. Bilo je noro dobro. :-) Najprej sem začutila v levi nogi, kakor da bi vanjo spustili elektriko - kar brnelo je v njej, nato se je prestavilo še na desno nogo. Kmalu me je zajel občutek lahkotnosti in miru, nato so se mi pojavili filmi v zelo živih barvah in konfuzne misli - ko sem to poskusila ozavestit, je v hipu izginilo, nato se je pojavil nov film...in tako naprej nekajkrat, ampak takrat sem to samo opazovala in je šlo skozi, vendar sploh ne vem in se ne spomnim, kaj je bilo. Za tem se mi je um popolnoma umiril, nobene misli ni bilo, imela sem občutek lebdenja - brez telesa, samo moja prisotnost je bila tam, samo bila sem - kot da sem v vesolju, del njega in on v meni - razpršena vsepovsod, vendar z lastnim zavedanjem. Kar ostala bi tam. :-) Res prekrasna in prečudovita izkušnja. Zelo hvaležna in se že veselim naslednjega torka. Hvala, hvala, hvala, Grega.


Sabina: Bilo je naravnost noro! Kar težko mi je opisati vse kar sem občutila, ker je bilo nekako večplastno. Najprej sem čutila mravljince v rokah, za tem pa je kmalu sledil občutek breztežnosti. Nekako se mi je zdelo, kot da vsi moji atomi valovijo v ritmu valovanja (kot morje) in da sem se zlila z valovanjem morja. Čutila sem tudi kot da je moj celoten fizičen, mentalen in duhoven jaz položen v sito in gre čez odprtine vse tisto, česar ne potrebujem, v situ pa ostaja vse kar potrebujem. Nato pa se mi je zdelo, da se je moje fizično telo razširilo v več plasti - kot da sem sestavljena po plasteh, ki so se med sabo začele ločevati/oddaljevati pa vendar še vedno tvorijo celoto. In ta celota je imela dosega nekje 1 meter okrog fizičnega telesa. Za vsak slučaj sem si naravnala budilko pa vidim, da drugič to ne bo potrebno, saj sem čutila kako je ta čudovit občutek začel pojenjati od nog proti glavi. Meditacija me je napolnila s tako energijo in srečo, da nisem želela spat, saj nisem želela, da mine to dobro počutje in preprosta sreča, ki sem jo občutila! Res noro! Hvala!!!


Dušanka: Upam, da se ni dogajalo v sanjah, ampak v globoki podzavesti. Najprej se je začela pojavljati slika tega kar bom. Z jasnim občutenjem gotovosti, da tako bo. Potem pa je začela energija potovati po levi strani telesa in zdraviti mojo ranjeno ženskost, prizadetosti, strahove, bojazni...dokler ni bilo vse čisto. Nato je energija potovala v desno stran telesa, kjer je bilo bolj temno, in začela popravljati pretekle napake, mojo agresijo, nestrpnost, jezo in bes...in na koncu sem čutila namesto tega dobroto in potrpežljivost, kot bi bila popravljena dobesedno. Nazadnje se je energija skoncentrirala v sredini telesa, se počasi razlila na be strani telesa, preplavil me je popoln mir, dokler nisem spet izgubila občutek telesa in je ostala samo zavest.


Marica: Včerajšnja transmisija je potekala malo drugače kot zadnjič. Najprej sem začutila nekakšno žarečo toploto v prsih in malo levo v predelu srca, nato pa se je preselila nazaj v območje hrbtenice, pa bežno v ledvice. Pojavila se je bolečina v predelu stopal, predvsem levega, tako da mi je bila tudi rjuha odveč. To pa so v glavnem predeli, kjer imam težave. Drugače pa sem se prejšnji teden počutila precej boljše kot pred zdravljenjem.


Vida: Začetek sem čutila v predelu druge čakre - spredaj, kot mravljinčavost, nato me je dvakrat špiknilo v križnico. Nekaj časa je bilo brez posebnosti nato pa me je v predelu čela tiščalo okrog in okrog kot bi me nekdo stiskal, intenzivno se je stiskanje povečalo in preselilo še na predel vratu, jezik je postal vroč in mravljinčav, tudi roke so bile od zapestje do prstov mravljinčaste. Proti koncu je vse počasi popustilo. Energijo slišim(čutim) tako, kot bi stala pod električnim daljnovodom ali morda še boljša asociacija, včasih smo dali gumb na vrvico in smo z obema rokama raztezovali in približevali, pri tem se sliši nekakšen zvok - tak zvok občutim pri pretoku energije. Zanimiva in močna izkušnja.


Jožica: Levi gleženj me boli že tri dni in je tudi otečen, čutila sem intenzivno toploto v gležnju, ki se je razširjala do kolena, danes je rahla bolečina. Nato sem čutila prijetno božanje v predelu mehurja. Približno že šest mesecev pa me boli vrat, hodila sem k raznim terapevtom, bilo je malo bolje. Danes pa sem ugotovila, da je bolečina čisto izginila. Hvala za pomoč in prijeten dan.


Marica: Moram povedati, da se počutim čedalje boljše. Vedno manj je težav s srcem in hojo v hrib, čeprav so težave še, ampak v manjši meri. Včerajšnjo energijo sem občutila kakor ponavadi, ko me vso preplavi, občutek teže pa ostane v srcu. Najprej sem imela občutek, kakor da se mi je naredila lupina okrog srca, ki je nič ne more predreti, čez čas, ko sem to opazovala, pa sem si rekla: Glej, glej saj to so nekakšna bitja, ki se sklanjajo k mojemu srcu in ga zdravijo. Imela sem tudi čisto žareč vrat in glavo. Tako da lepa lepa hvala in lep pozdrav.


Dragica: Z rahlo zamudo bi želela z vami podeliti svojo izkušnjo ob moji prvi Kvantni Transmisiji. Na kratko; zanimiva izkušnja, nova in na trenutke rahlo meni nerazumljivo boleča. Začelo se je z občutkom toplote, nato kot da bi prebila vibracijski zid, kar čutila sem, kot da grem skozi obroč vibracij, pa rahla bolečina v predelu desne rame in nato še občutek tiščanja v prsnem košu ( kar me je resnično malo prestrašilo),sem pa vztrajala in čez čas je tisto neprijetno tiščanje postalo znosno, nakar me je resnično preplavim mir,( je pa tiščanje v prsih trajalo še skozi celotno sredo). Kar prehitro je bilo končano, se je pa na vibracijski ravni zagotovo nekaj premaknilo, ker sem zelo močno čutila pretok energije skozi celotno telo, stopala so mi kar žarela. Zanimiva izkušnja za katero se vam resnično zahvaljujem.


Eleni: Že popoldan se mi je začel odvijat energijski proces, ki je bil posebno zaznaven na levi strani telesa, kot bi si neke energije utirale pot na površje. Zvečer pa sem postala zelo mentalno utrujena, videla sem nekatere energijske posledice negativnih razmišljanj, in: da me je pravzaprav strah vsakega naslednjega trenutka! (kar ni nič čudnega)

Med transmisijo sem čutila kot bi nekdo položil mehko odejo name, in počutila sem se zaščiteno in varno. In kot bi se pojavilo tisto-nekaj kar mi je vedno manjkalo, nekdo ki me ščiti, me sliši, je moj zaveznik...ampak to se je pojavilo v meni. Čudovit občutek - kar sem vedno potrebovala, in nisem imela - prijatelja v sebi.


David: Nekaj minut pred začetkom transmisije sem se udobno namestil in poizkušal sprostiti. Še zmeraj sem bil napet od dnevnega dogajanja. Ko se je začela transmisija se mi je vse to še okrepilo in mislim sem že nehati. V navodilih piše, da naj stvari opazujemo in jih ne poizkušamo menjati. Začel sem na ta način. Po nekaj minutah močnih vibracij se je začelo vse umirjati in občutil sem prijetno lebdenje in globok mir. Tak mir, katerega se že dolgo ne spomnim, da sem ga občutil. Po temu sem zaspal kot top. Še danes čutim ta mir. Najlepša hvala za to izkušnjo in pomoč, drugi torek bom spet sodeloval.


Suzana: Pozdravljen Grega, pošiljam povratno informacijo, ki sem jo doživela ob energiji kvantne transmisije. Proti 20 uri zvečer sem začela čutiti mravljinčenje leve strani roke, glave..stiskanje pri srcu..okoli 22h, pa me je nekako začel prevevati mir, z sočasnim pritiskom v prsih…toda čez nekaj minut je pritisk popustil in postala sem neverjetno mirna, utrujena, kot bi me nekdo omamil, tudi na umskem področju, ni bilo več nekako jasnih misli, le prijetna utrujenost…skoraj stanje nirvane…zelo lepo..počutila sem se varno in spokojno…


Dušanka: Hvala za včeraj zvečer, se je zelo močno čutilo. Nikakor nisem mogla umiriti misli, kar mi je verjetno hotelo biti pokazano. Nešteto kaotičnih, konfliktnih in neobvladanih misli naenkrat brez veze, brez ene same jasne, čiste misli. Sem se pač kar vdala temu kar je. Kasneje pa se je spet pojavilo to stanje, da je življenje noro veselje! In praznina in svetloba v glavi, in mir v telesu.


Ivanka: Včeraj sem prejela tretji energetski prenos s kvantno transmisijo. Moram reči, da vsakič čutim močno energijo po nogah skoraj do bolečin, na obrazu imam občutek kot, da mi pajkec prede in pa na momente rahle električne impulze. Sicer pa se mi vsakič za dan, dva umiri um, tako da sem v stanju brez begajočih mislih kar je super. Toliko za zdaj, ko pa opazim še kakšno spremembo, pa javim. Velika hvala in Bog vas blagoslovi.


Ana: Najlepša hvala za enkratno in čudovito izkušnjo pri kvantni transmisiji .Občutki so izjemni. Začelo se je z vibracijami v dlaneh, občutki toplote okoli srca, energijo skozi nos do čela in skozi celo telo. Spala sem zelo dobro .Zbudila sem se spočita in polna energije za nove izzive.Hvala.


Vesna: Pozdravljeni Grega. Meni osebno kvantna transmisija ogromno pomeni. Postala sem čisto druga oseba v pozitivnem smislu. Meni so ta zdravljenja trajala tudi po tričetrt ure tako da sem se drugi dan počutila čudovito spočito in seveda tudi nasmejano in dobre volje. Energetski prenos občutim kot masažo po celem telesu. Sodelujem že od junija in se veselim vsakega torka, ker če me je slučajno tisti dan kaj bolelo,sem imela masaže bol intenzivne tam in je bolečina izginila. Skratka danes živim drugače kot sem prej. Našla sem svoj notranji mir, duhovno rastem, prenehala sem kaditi in sem ponosna nase, saj sem vedno mislila, da mi nebo uspelo. Hvala vam, ker sedaj vidim srečo in lepote tudi v malih stvareh. Lep pozdrav


Darja: Komaj čakam na torek. Zdi se mi skoraj nemogoče, da se v teh časih še najde kdo, ki pomaga tujim ljudem in še to brezplačno. Vsaj jaz nikogar ne poznam. Energije prihajajo v valovih in so včasih tako močne, da se mi zdi, da me bo kar poneslo v vesolje. Prijateljičini občutki so podobni. Tudi ona čuti energije po valovih. Hvala vam.


Branka: Sinoči sem sodelovala pri transmisiji. Opisala bom svoje izkušnje: Našla sem si miren kotiček, deset minut pred procesom. Umirila sem se s trebušnim dihanjem. Pri dihanju sem začutila veliko vročino v trebuhu, nenavadno močen občutek toplote. Malo kasneje, med transmisijo so mi najprej misli hodile po glavi, potem pa so se umirile. Slišala sem vse okoli sebe, imela pa sem občutek da ne morem sploh misliti, prazno je bilo vse. V začetku, pozabila sem omeniti, sem začutila kot eno elektriko po zgornjem delu telesa, predvsem po rokah in vesel občutek sem imela. Minila je ena ura preden sem se spravila v stanje popolne prebujenosti. Pozabila sem omeniti, da sem v zadnje čase imela probleme s slabo prebavo in napihnjenostjo. V začetku procesa sem ozavestila to mojo napihnjenost. Kakorkoli, danes se mi je čudežno uredilo stanje s prebavo, kot da bi se znebila vsega bremena, ki sem ga zadrževala v trebuhu iz ne vem kakšnega razloga.


Sabina: Včerajšnja izkušnja je bila fenomenalna. Prvič sem sodelovala v kvantni transmisiji in občutki so bili čudoviti. Sprva me je začela boleti glava in to zelo močno. Po celem telesu sem čutila kot nekakšno "mravljinčenje", gomazenje, ki se je nato skoncentriralo na glavo in predel solarnega pleksusa. Največja težava so prav moje misli in moj ego :-), zato ni čudno, da je bil pretok tam največji :-) Ko sem odprla oči, sem prav videla okoli sebe energijo, ne znam opisati tega, kot da sem v nekakšnem tunelu, kajti po končani transmisiji, je bil prostor ponovno popolnoma jasen. Prosti koncu, sem postala popolnoma pomirjena, glava je bila prazna, gomazenje je izginilo......Hvala za čudovito izkušnjo.


Blanka: Nekajkrat sem sodelovala v skupinskih transmisijah in sem imela zanimive izkušnje. Odločila sem se za individualno transmisijo, zanimala me je sama izkušnja. Imam nekaj kroničnih obolenj, ki se že dlje časa vlečejo in me zelo obremenjujejo. Tudi čustveno me situacije in dogodki okoli mene potegnejo in sem nemočna. Po 5 individualnih transmisijah se je moj odnos do mojih najbližjih in ostalih ljudi povsem spremenil. Mirna sem, sproščena in pozitivno gledam na življenje. Nekateri kronični problemi, ki sem jih imela leta so izzveneli. Še zmeraj težko verjamem, da je kaj takega pri meni sploh možno. Iskrena hvala za pomoč.


Damjan: Rezultat transmisij je po navadi vedno enak. Tako lepo zaspim, kot v nobenem drugem dnevu v tednu.


Špela: Sporočila bi vam svojo izkušnjo s prvo Transmisijo. Že v času, ko sem poslala prijavo in od vas dobila povratno informacijo sem čutila v prsih nekakšno toplino. Med izvajanjem terapije sem v predelu sprednjega dela glave čutila nekakšno stiskanje oz. kot bi nekaj leglo na moj obraz. Predela ust nisem mogla odprti, od nosu navzgor pa se mi je zdelo nekako kot, da bi se glava odprla in da iz nje nekaj uhaja. V tistem času nisem imela popolnoma nobenih misli samo toplino, bilo je fenomenalno kot bi vse ušlo iz glave. Čez nekaj časa so se mi prej zaprte oči začele kar odpirati, mežikati, hkrati pa sta se obe roki naenkrat dvignili iz ležišča kot nekakšen trezljaj. Glede na to, da se v zadnjem času soočam s problemi in v glavi stalno premlevam kako najti najboljšo rešitev, se mi zdi, da mi je včeraj zvečer del teh problemov, ki jih stalno premlevam, odneslo. Po terapiji sem takoj zaspala, zbudila sem se že ob 3h zjutraj in bi lahko že šla v službo. Današnji dan sem preživela precej bolj umirjeno. Za vaš naslov sem izvedela (čisto slučajno) ravno ob pravem času, kajti v zadnjem času sem že imela občutek, da mi bo od vseh skrbi razgnalo glavo.


Ida: Grega, sinoči pa je močno delovalo. Ne vem, koliko je bilo v moji glavi, ali je bilo vse res. Vsega je bilo. Od hladu, do vročih podplatov, do vrtinčenja v trebuhu, pretakanju po črevesju in niti ne znam vse tako povedati, kot je bilo. Trajalo je celih petnajst minut, če ne več. Hvala, Gregor. Verjetno bi se moralo že tudi v mojem življenju kaj začeti spreminjati, kaj začutiti?. Vse lepo do naslednjič.


Martina: Nekaj pred 22h me je začelo mravljinčiti v roke, kot da bi mi zaspale, potem pa se je spustila energija in dlani sta postali kot baseball rokavici. Kot v snopu se je vroča energija zapeljala skozi moje telo in skozi stopala kot od velikana ven. Zdelo se mi je, da sem ena sama žareča krogla. Če bi se koga dotaknila, bi ga verjetno opeklo in tako je bilo še kako urico. Hvala.


Urška: Sistem deluje. Čestitam! Kako sem občutila: že uro prej me je hladilo po vsem telesu. Potem me je ob napovedanem času zajela svetloba in delovala posebno izrazito na področju glave. Imela sem občutek, da je moja glava velika žarnica in da je večja kot običajno in bi rada bila še večja. Energija se je spustila še nekoliko nižje po vratu spredaj in zadaj, ostali del telesa je bil dobesedno hipnotiziran. Ob določenem času je vse skupaj popustilo in sem šla spat. Hvala, hvala, bilo je zanimivo, imam nekaj malega izkušenj z meditacijami, ampak to je bilo izven znanega.
Vsako zdravljenje ja samozdravljenje. Kvantna Transmisija omogoča telesu in umu, da pride v energetsko ravnovesje. Ko je ravnovesje vzpostavljeno se prebudi sposobnost telesa- samoregulacija- da samega sebe zdravi. Transmisija ne daje nobenih zagotovil ali garancij o rezultatih delovanja.

Kljub temu, da se je kvantna transmisija v praksi pokazala za zelo uspešno v aktiviranju samozdravilnih sposobnosti in zdravljenju, ter širjenju zavesti, kvantna transmisija ni zamenjava za strokovno medicinsko pomoč, diagnozo ali kakšno drugo obliko terapije.