Celostni terapevtski pristop

☀hipnoza, samohipnoza, PEAT in DP4, kvantna transmisija, rebirthing, meditacije, astrologija in tarot, delavnice in seminarji, online terapije preko Skypa ☀ Rebirthing-dih življenja-nedelja 3.3.2024 ☀

Samohipnoza - praksa

Izvajam dve vrsti delavnic samohipnoze in sicer: Alfa (osnovna) in Theta (napredna)

Alfa delavnica- osnovna delavnica

Delavnica poteka v dveh srečanjih. V prvem srečanju dobite vsa praktična in teoretična navodila glede tega kako sprožati samohipnozo- avtohipnozo. Po končanem procesu preizkusiva Vaše geslo in njegovo delovanje, tako, da sva oba zadovoljna z doseženim.

Sledi teden dni premora, v katerem pogosto vadite samohipnozo, tako, da postane le ta del Vas in Vašega življenja. Ko pridete naslednjič na obisk, preizkusim Vaš napredek in Vaše delo. V drugem srečanju se znanje še dodatno nadgradi, tako, da je v vstop v samo hipnotično stanje še lažji in hitrejši.

Na drugem srečanju dobite vse dodatne informacije in navodila za čim uspešnejše in učinkovitejše delo s samohipnozo, ki so vam praktično predstavljena.

samohipnoza

Pri drugem obisku dobite še dodatna pisna navodila in spisek sugestij za Vaše »domače« delo. Poleg tega dobite tudi posebno učinkovit program za ustvarjanje lastnih subliminalnih sporočil, ki odlično nadgrajuje praktično delo s samohipnozo. Bistveno je, da doma, oziroma kjerkoli se počutite varno in udobno redno prakticirate samohipnozo.

S pravilnim in rednim izvajanjem samohipnoze lahko že začnete z Vašimi spremembami. Vsaka sprememba, ki jo izvajate na sebi zahteva določen čas, da se manifestira. Dodatno boste dobili vsa potrebna navodila za uporabo potrebnih sugestij v samem praktičnem delu, da dosežete maksimalen rezultat. Večina teh informacij ni objavljena v kakšnih knjigah in je rezultat same prakse.

Theta delavnica- napredna delavnica

Pogoj, za udeležbo na Theta delavnici je, da imate opravljeno že Alfa delavnico.

Za koga je primerna Theta delavnica?

Primerna je za vse vrste posameznikov, od dijakov do študentov in upokojencev, ter za posameznike, ki si želijo pri svojem delu spremembo in potrebujejo veliko novih, svežih kreativnih idej. Prav tako se je samohipnoza pokazala kot zelo primerna metoda za ljudi, ki se že ukvarjajo s svojim samorazvojem in si želijo priti še stopničko više na svoji poti, kar doda novo kvaliteto občutenja in razumevanja svojega življenja.

S samohipnozo si pomagamo poglobiti meditacijska stanja. Študentom in ostalim bo delavnica omogočila maksimalno pomnenje večje količine informacij in podatkov (predavanja, branje knjig, učenje tujih jezikov, seminarji…), ki so potrebni pri njihovem delu ali študiju, športnikom pa bo omogočila izjemno koncentracijo in uresničitev njihovih potencialov.

Za primer naj povem, da veliko vrhunskih športnikov uporablja samohipnozo, kot pomoč pri svojem treningu in pripravi na pomembna tekmovanja. Športne ekipe v tujini imajo v svojem strokovnem timu hipnoterapevte, ki pomagajo ekipam in posameznikom znotraj nje k pripravi na pomembne tekme. Umetniki, oziroma ostali ljudje se bodo lahko v svojem izražanju v trenutku spustili še globlje in s tem še poglobili svoje umetniško ali katero drugo delo.

Možnost uporabe je neizmerna, začeli boste lahko ustvarjati to, kar ste si nekdaj samo želeli. Možnost imate, da razvijete svoj potencial. Velika večina ljudi opravlja svoje delo v zavestnem umu, Vi si boste pa na ta način odprli vrata Vašega podzavestnega uma in izjemnega potenciala, ki čaka znotraj Vas, da se osvobodi. Kako bova to dosegla ? Vaše osnovne geslo, ki ste ga uporabljali v samohipnozi se bo še dodatno modificiralo in nadgradilo. To geslo Vam bo omogočilo, da boste v globokom stanju samohipnoze lahko odprli oči in se normalno gibali, s tem, da boste ostali v globokem stanju hipnoze, ne, da bi to kdo opazil. V tem stanju boste lahko tudi anestezirali posamezne dele Vašega telesa, odvisno od Vaših želja in potreb.

Možnost uporabe samohipnoze je neizmerna in to dela samohipnozo za čudovit pripomoček, ki Vam lahko pomaga priti v smer, katero ste si sami izbrali.