Celostni terapevtski pristop

☀hipnoza, samohipnoza, PEAT in DP4, kvantna transmisija, rebirthing, meditacije, astrologija in tarot, delavnice in seminarji, online terapije preko Skypa ☀ Rebirthing-dih življenja-nedelja 3.3.2024 ☀

Hipnoza in hujšanje

Hipnoza in hujšanje

Ste velikokrat že poizkusili/le z raznimi shujševalnimi dietami, zdravo prehrano, pozitivnim mišljenjem...izgubiti kak kilogram...in na koncu pristali/le tam, kjer ste bili/le na začetku? Ponovno jezni/ne, frustrirani/ne, nemočni/ne...

Ne rečem, da kaj od tega ne bi pomagalo, učinkovitost le tega pa je v veliki meri odvisna od veliko različnih dejavnikov, ki neprijetno vplivajo na nas ( pretiran stres, neizpolnjen čustven odnos, samozatajevanje, nezmožnost komunikacije, nesprejemanje sebe, napačne predstave o nečem ali nekom, občutek osamljenosti...).

Integralna hipnoza in ostale metode, ki jih uporabljam pri terapevtskem procesu vam pomagajo, da se osvobodite vaših notranjih dejavnikov, ki vam v mnogočem preprečujejo, da bi prišli do svoje idealne teže. Terapevtska hipnoza se je pokazala učinkovita pri hujšanju in pri vseh različnih motnjah hranjenja (bulimija, anoreksija...)

Terapevtski proces vodi k osvobajanju in preseganju nezaželjenih vzorcev, ter vodi k razumevanju samega življenja. Kar posledično pripelje do notranjega ravnovesja, zadovoljstva, stabilnosti in sprejemanja sebe. In temu sledi tudi naše telo. Telesu je v stanju ravnovesja veliko lažje optimizirati svoje prebavne in hormonske procese, ki so bili prej podvrženi nestabilnosti in nezdravemu okolju, kar je vodilo v začaran krog, v katerem se je kot logično pojavljal višek kilogramov. Telo bo enostavno sledilo vaši novi »notranji higieni«. Sprememba bo vidna vam in vaši okolici.

Ker vemo, da je vsak človek edinstven in poseben se tudi terapevtsko delo pri vsakemu nekoliko razlikuje in je prilagojeno stanju posameznika/ce. Predvsem pri ženskah se znotraj telesa dogajajo različni hormonski procesi, ki v veliki meri lahko vplivajo na višek kilogramov. Hormoni uravnavajo vse procese, ki se vršijo v naših telesih. Idealno delovanje hormonov zagotavlja dobro zdravje. Vendar na delovanje hormonov v veliki meri vpliva naš način življenja, prehranjevanja in izpostavljenost stresu. Če ta področja niso urejena, se hormonska situacija lahko do te mere poruši, da povzroča različna neravnovesja in tudi višek kilogramov. Naša čustva in občutki vplivajo v mnogočem vplivajo na notranje hormonske procese. Dobili/le boste tudi koristna in praktično uporabna dodatna navodila, ki vam bodo pomagala, da še hitreje dosežete želeni cilj. Izgubo odvečnih kilogramov.

Število terapevtskih srečanj je odvisno od globine problema in viška kilogramov pri posamezni osebi.

Dosedanje praktično terapevtsko delo na področju hujšanja, povečane telesne teže in različnih motenj hranjenja daje presenetljivo dobre rezultate.

nova alkimija