Celostni terapevtski pristop

☀hipnoza, samohipnoza, PEAT in DP4, kvantna transmisija, rebirthing, meditacije, astrologija in tarot, delavnice in seminarji, online terapije preko Skypa ☀ Rebirthing-dih življenja-nedelja 3.3.2024 ☀

Osnovni peat

peat osnovni

Osnovni ( bazični, bivši plitki peat) je metoda energijske psihologije in del PEAT sistema. V sebi vključuje delo z akupunkturnimi točkami (šest), globokim vdihom in dramatizacijo samega problema (čim močnejše občutenje). Uporaba osnovnega PEAT-a je zelo enostavna in se jo na seminarju PEATA hitro naučimo.

Prednost pred globinskim Peatom je v temu, da je hitrejši, bolj enostaven in se ga lahko prakticira takoreč kadarkoli in kjerkoli. Odličen se je pokazal pri fobijah, fizičnih bolečinah in trenutnih nezaželjenih čustvih in stanjih, ki ovirajo posameznika. Sama uporaba bazičnega peata je zelo hitra, saj traja izvajanje le nekaj minut. Po tem času lahko takoj občutimo samo spremembo.

Pri delu z bazičnim peatom gre za to, da odstranjujemo neprijetne elemente s pozameznega problema in občutkov in s tem »čistimo« svoja energetska telesa. Kar posledično privede do miru, harmonije in ravnovesja.